Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Κρήτη: Κεραυνός χτύπησε 37χρονο στη Μεσαρά Ηρακλείου

Ελλάδα

Κεραυνός χτύπησε 37χρονο άνδρα στη Μεσαρά Ηρακλείου στην Κρήτη.

Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ όταν ο 37χρονος την ώρα που βρισκόταν στον Κομό στη Μεσαρά Ηρακλείου χτυπήθηκε από κεραυνό. Αμέσως διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως φέρει εγκαύματα στην πλάτη, ενώ έκριναν την άμεση μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου και εισήχθη στην καρδιολογική για περαιτέρω εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr o διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης, «ο 37χρονος άνδρας εισήχθη στο Νοσοκομείο έπειτα από αναφερόμενη κεραυνοπληξία. Νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του Βενιζέλειου και υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις. Η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ζευγάρι έκανε “φύλλο και φτερό” σπίτια σε Πιερία και Λάρισα- Δέκα διαρρήξεις σε τρεις μήνες

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξιχνίασαν συνολικά 10 διαρρήξεις οικιών, που έγιναν από Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο του 2023, σε περιοχές της Πιερίας και της Λάρισα...

Φόρτωση άρθρων...