Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Κρήτη: Ντύθηκαν στα «λευκά» τα ορείνα των Χανιών -Δείτε εικόνες

Ελλάδα

H κακοκαιρία «Κάρμελ» επελαύνει ντύνοντας στα λευκά αρκετές περιοχές της χώρας. Μεταξύ αυτών και τα Χανιά όπου οι κάτοικοι ξύπνησαν αντικρίζοντας ένα άκρως χειμωνιάτικο σκηνικό.

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα zarpanews προς το παρόν δεν υπάρχουν προβλήματα στο ορεινό οδικό δίκτυο των Χανίων. Η πρόσβαση στις ορεινές περιοχές προς το παρόν είναι εφικτή, ενώ οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

news
news
news
news

Δείτε εικόνες από τα χιονισμένα Χανιά:

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τις Κυκλάδες και την Κρήτη σήμερα αναμένονται με ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τις προμεσημβρινές ώρες. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι από κορωνοϊό και 5 διασωληνωμένοι - Ένα σοβαρό κρούσμα γρίπης και ένας θάνατος

Χαμηλή παραμένει η θετικότητα για κορωνοϊό, ενώ παρουσίασε σημαντική μείωση για γρίπη, σύμφωνα με την τελευταία επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για τις ιογενείς λοιμώξεις του αναπνε...

Δίκη Κώστα Κωστόπουλου: Να αθωωθεί λόγω «σοβαρών αμφιβολιών» πρότεινε ο εισαγγελέας

Να κηρυχθεί αθώος λόγω «σοβαρών αμφιβολιών» ο Κώστας Κωστόπουλος, ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου δικάζεται ο σκηνοθέτης με την κατηγορία του β...

Φόρτωση άρθρων...