Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Κρήτη: Παντρεύτηκαν η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής (Βίντεο)

Ελλάδα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής από το χωριό Κρότος του Δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη.

Τη νύφη περίμενε ο γαμπρός στα σκαλοπάτια της εκκλησίας ενώ το παρόν έδωσαν εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

 Ο Κωστής και η Παρασκιώ είναι κτηνοτρόφοι και μένουν στο χωριό Κρότος Δήμου Γόρτυνας. Γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια της παραμονής του Κωστή στο χωριό όπου βρέθηκε εκεί από το Ζαρό σαν βοσκός.

«Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στην Παρασκιώ, στη συνέχεια όμως όσο περνούσε ο καιρός και τη γνώριζα καλύτερα, κάτι έκανε "κλικ" μέσα μου. Η γυναίκα αυτή παρά τη διαφορά ηλικίας κατάλαβα ότι μου άρεσε» είχε τονίσει σε δηλώσεις του στις αρχές Αυγούστου ο Κωστής.

Σε αντίθεση με τον Κωστή, που έκανε το πρώτο βήμα και επέμενε, η Παρασκιώ ήταν πιο επιφυλακτική: «Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. "Είναι αταίριαστο", του έλεγα , "θα μπορούσε να είσαι και κοπέλι μου". Όμως αυτός επέμενε. Είδα ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε, τι να κάνω λοιπόν, πείστηκα ,του είπα το "ναι" και από τότε είμαστε μαζί».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Φόρτωση άρθρων...