Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Τα θύματα του θανατηφόρου τροχαίου - Η βόλτα στη θάλασσα που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο και στη 15χρονη (Photos)

Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά στην Κρήτη με θύματα δύο νέους ανθρώπους. Χθες το μεσημέρι, δύο ζευγάρια νεαρών αποφάσισαν να πάνε βόλτα προς την θάλασσα, βόρεια του νομού Χανιών.

Αφού ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής από την περιοχή του Κάνδανου, περίπου στις τέσσερις το Ι.Χ που οδηγούσε 23χρονος, στο ύψος μετά τη σήραγγα Τοπολίων στην Κίσσαμο Χανίων εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα.

Στο όχημα των νεαρών παιδιών, συγκεκριμένα επέβαιναν, ο 23χρονος οδηγός μαζί με την 23χρονη φίλη του και ένας 17χρονος μαζί με την 15χρονη φίλη του. Στο αγροτικό όχημα επέβαιναν δύο άτομα ο οδηγός του οχήματος και η ηλικιωμένη μητέρα του.

Από την σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων, το αυτοκίνητο των νεαρών παιδιών έγινε μια άμορφη μάζα, ενώ σκοτώθηκαν ο οδηγός 23 ετών με καταγωγή από την Γεωργία και η 15χρονη επιβάτιδα με καταγωγή από την Αλβανία.

Στην 23χρονη κοπέλα, φίλη του οδηγού, χρειάστηκε να της γίνει ανάνηψη στο νοσοκομείο και βρίσκεται μαζί με τον 17χρονο, σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων.

Από το αγροτικό όχημα οι δύο επιβαίνοντες, 7χρονη  και γιος, είναι καλά στην υγεία τους, φέροντας με ελαφρά τραύματα.

Ο 23χρονος νεαρός, ο οποίος ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ το όχημα ήταν και ανασφάλιστο και άνηκε στην μητέρα του.

Οι οικογένειες των νεαρών είναι σε κατάσταση σοκ καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως η χθεσινή βόλτα που έκαναν μαζί με την παρέα τους ήταν και η τελευταία.

Κρήτη: Τα θύματα του θανατηφόρου τροχαίο - Η βόλτα στη θάλασσα που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο και στη 15χρονη
Ο 23χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που έχασε τη ζωή του και η 23χρονη που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή
Η 15χρονη κοπέλα που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο

Η 15χρονη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Νοσηλεύεται στην εντατική - Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα

Ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς», στο οποίο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έμφραγμ...

Κλειστός το Σάββατο και την Κυριακή ο σταθμός του μετρό «Αγία Βαρβάρα» λόγω εργασιών

Δεν θα λειτουργήσει αύριο Σάββατο 30/3 και Κυριακή 31/3, ο σταθμός του Μετρό «Αγία Βαρβάρα», λόγω εργασιών για την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Σύμφωνα μ...

Ισόβια κάθειρξη για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ...

Φόρτωση άρθρων...