Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Ξεσπά η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: «Προσβλητική η απόφαση για τον Κορκονέα»

Οριστικά ελεύθερος θα είναι από σήμερα ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο αστυνομικός που είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Το Εφετείο Λαμίας του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Οι ένορκοι με 4 ψήφους υπέρ έναντι των 3 κατά από τους τακτικούς δικαστές αναγνώρισαν το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου στον Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν, ξέσπασε μετά την απόφαση. 

«Η απόφαση είναι προσβλητική απέναντι στην ελληνική κοινωνία, στην Ελληνική Δικαιοσύνη και απέναντι στον Αλέξανδρο. Ο Αλέξανδρος θα έκλεινε τα 29 του χρόνια. Ο δολοφόνος σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος μετά από αυτήν την απόφαση. Νιώθω ότι δεν έχω δικαιωθεί», ανέφερε η Τζίνα Τσαλικιάν.

«Οι ένορκοι μπήκαν χωρίς γνώση της υπόθεσης, αποφάσισαν ότι χορηγείται ελαφρυντικό, ενώ υποτίθεται ότι οι τακτικές δικαστίνες μειοψήφισαν. Είναι προφάσεις. Και κουτοπόνηρη στάση να κρύβονται πίσω από τους ενόρκους», ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μήνυση στην αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου καταθέτει ο Δασκαλάκης - Την κατηγορεί για ψευδή κατάθεση

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ξέσπασε σε λυγμούς όταν...

Ανησυχία των μετεωρολόγων για την Θεσσαλία - Οι περιοχές που βρίσκονται «στο κόκκινο»

«Καμπανάκι» κρούουν οι μετεωρολόγοι για την κακοκαιρία, με τους ειδικούς να προειδοποιούν για έντονα καιρικά φαινόμενα και πολύ νερό το οποίο αναμένεται να πέσει τις επόμενες ώρες....

Φόρτωση άρθρων...