Δευτέρα
25 Σεπτεμβρίου 2023

Ξεσπά ο αδερφός του πρώτου θύματος του ψευτογιατρού: «Μας πήρε €65.000 και ο αδελφός μου πέθανε»

Ελλάδα

«Αυτό που ζητάω είναι δικαίωση στη μνήμη του», τονίζει ο αδελφός του θύματος του «ψευτογιατρού» που είδε το αγαπημένο του πρόσωπο να πεθαίνει τον Νοέμβριο του 2020, μετά από «πρωτοποριακή θεραπεία» με ενέσεις βλαστοκυττάρων. Ο ψευτογιατρός είχε καταφέρει πρώτα να τους πάρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό πουλώντας τους ψεύτικες ελπίδες.

Ο αδελφός του 53χρονου θύματος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κατήγγειλε στην αστυνομία τον «ψευτογιατρό», μετά τον θάνατο του αδελφού του και με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η μεγάλη έρευνα από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, αναφέρει ότι αυτό που ζητάει είναι «δικαίωση στο όνομα και την μνήμη του αδελφού μου» και πως «θα ακουστούν όλα εκεί που πρέπει και θα βγουν όλα στη δημοσιότητα αλλά την ώρα που πρέπει».

Ο ίδιος επισημαίνει ότι για την υπόθεση του 66χρονου που παρίστανε τον ψευτογιατρό σχηματίζεται δικογραφία και πως η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τον αδελφό του θύματος, ο άνθρωπος που δήλωνε, μεταξύ άλλων, φυσιοθεραπευτής από την Αθήνα και παρίστανε τον φυσίατρο - νευρολόγο στα άτομα που προσέγγιζε για να πουλήσει τις πανάκριβες «θεραπείες» του, κατάφερε να τους αποσπάσει συνολικά 65.000 ευρώ σε δύο δόσεις.

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνθηκε όταν αντιλήφθηκαν ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα του «ψευτογιατρού», απαντάει χαρακτηριστικά: «Πώς θέλετε να αισθανθεί ένας άνθρωπος που χάνει τον αδελφό του και τον εκμεταλλεύεται κάποιος πάνω στον πόνο και την ανάγκη του, καθώς δεν υπήρχε ιατρική θεραπεία για τη συγκεκριμένη νόσο».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...