Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ξεσπούν οι γονείς του Άλκη Καμπανού: «Μετά τον Άλκη, πολύ απλά πήγαμε και στον Μιχάλη»

Ξέσπασαν οι γονείς του Άλκη Καμπανού αναφερόμενοι στην άγρια επίθεση των χούλιγκανς χθες βράδυ, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, με θύμα 29χρονο φίλαθλο της Ένωση. 

«Μετά τον Άλκη, πολύ απλά πήγαμε και στον Μιχάλη. Δεν υπάρχουν λόγια. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με την οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη», ανέφερε η μητέρα του Άλκη Καμπανού.

«Παράλογη βία, που δυστυχώς ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδος. Πάει να γίνει πανευρωπαϊκό και ίσως και παγκόσμιο φαινόμενο», πρόσθεσε η μητέρα του Άλκη.
Από την πλευρά του, ο πατέρας του Άλκη δήλωσε: «Δυστυχώς είχαμε επεισόδια. Πίστευα ότι ο Άλκης ήταν το τελευταίο θύμα, αλλά είχαμε και νέο θύμα. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του θύματος. Δυστυχώς θα περάσουν κι αυτοί τον γολγοθά τους. Ξύπνησαν μνήμες.

Δυστυχώς κάποιοι δεν βάζουν μυαλό. Πρέπει όλοι μαζί να ενσκύψουν στο πρόβλημα. Να ενσκύψουμε όλοι στο πρόβλημα, ίσως δεν κάναμε κάτι καλά. Το έγκλημα το ετοιμάζει η κοινωνία και οι δολοφόνοι το εκτελούν. Είναι και ειρωνεία, δώσαμε το όνομα «Αγιά Σοφιά» στο γήπεδο της ΑΕΚ. Τα γήπεδα έχουν μετατραπεί σε αρένες. Είναι ανόητο να σκοτώνονται νέα παιδιά στο βωμό της ηλιθιότητας (…) Να κάνουν κουράγιο οι γονείς. Εκφράζουμε τη θλίψη, την οδύνη μας. Να είναι γεροί, να το θυμούνται σαν ένα γερό μάθημα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιώς: Πέντε άτομα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο - Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς όταν πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία και τρία παιδιά, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα. Το ατύχημα έγ...

Φόρτωση άρθρων...