Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Μαρτυρικός ο θάνατος του 29χρονου - Μοιραίο το χτύπημα στη βραχιόνιο αρτηρία

Ο 29χρονος έπειτα από τη δολοφονική επίθεση από τους Κροάτες χούλιγκανς έτρεξε να κρυφτεί πίσω από περίπτερο ενώ είχε ακατάσχετη αιμορραγία.

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» για τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τη διάρκεια των άγριων επεισοδίων που προκάλεσαν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.  

Οι τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή ήταν μαρτυρικές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της επιδρομής των Κροατών χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, ο 29χρονος οπαδός της Ένωσης δέχθηκε μαχαίρωμα στη βραχιόνιο αρτηρία και όπως όλα δείχνουν αυτό ήταν και το μοιραίο χτύπημα.

Ο 29χρονος αμέσως μετά, έτρεξε να κρυφτεί πίσω από περίπτερο και τότε φαίνεται ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, καθώς είχε ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» σχεδόν νεκρός, χωρίς να διαπιστώνεται ότι έφερε εμφανείς κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Αμέσως οι γιατροί που τον υποδέχθηκαν του έκαναν ΚΑΡΠΑ και έδωσαν τιτάνια μάχη προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή. Κατά πληροφορίες, ο 29χρονος επανήλθε για λίγο, ωστόσο κάποια λεπτά μετά έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Στον «Ερυθρό Σταυρό» με ιδιωτικά μέσα μεταφέρθηκαν ακόμη τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι δύο ήταν Κροάτες και οι δύο Έλληνες. Ο 29χρονος διακομίστηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο του γηπέδου στο νοσοκομείο. 

Συνολικά στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» νοσηλεύονται εννέα τραυματίες.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γονείς 16χρονης αποκάλυψαν σπείρα ανηλίκων που διακινούσε ναρκωτικά - Οι κωδικές ονομασίες και οι διάλογοι «φωτιά»

Η προσπάθεια των γονιών 16χρονης να σώσουν το παιδί τους από τα ναρκωτικά αποκάλυψε τη δράση της οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε πλατείες και πάρκα του Παπάγου, του Ψυχικού κ...

Έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Έφεση στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, με το οποίο αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους Νίκος Μιχαλολιάκος, θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας, ...

Φόρτωση άρθρων...