Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Κυπαρισσία: Χειροβομβίδες βρέθηκαν σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο - Εκκενώνεται η περιοχή

Ελλάδα

Χειροβομβίδες μέσα στους χώρους εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου στην Κυπαρισσία βρέθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών ανακατασκευής του χώρου.

Οι χειροβομβίδες, οι οποίες είναι παλαιού τύπου, είναι άγνωστο πώς βρέθηκαν εκεί στο μεσοδιάστημα από τη διακοπή λειτουργίας του ξενοδοχείου μέχρι και σήμερα, που εντοπίστηκαν από το συνεργείο, που εκτελούσε εργασίες. Αμεσα ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Πρόκειται για το παλιό ξενοδοχείο "Βασιλικό" στην οδό Καλαντζάκου στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κυπαρισσίας και πλέον η περιοχή έχει αποκλειστεί μέχρι να φτάσει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών του Στρατού Ξηράς για να τις παραλάβει με ασφάλεια με σκοπό στη συνέχεια την ελεγχόμενη εξουδετέρωσή τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέντε ακρωτηριασμοί από βεγγαλικά στην Αττική - Άντρας στα Καλύβια έχασε τα δάχτυλά του, έγιναν και συλλήψεις

Για μία ακόμη το έθιμο της ρίψης κροτίδων, βεγγαλικών και αυτοσχέδιων ειδών πυροτεχνίας το βράδυ της Ανάστασης, προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς στέλνοντας ανθρώπους στο νοσοκομείο...

Σάμος: Στον Εισαγγελέα η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της – Τον είχε χτυπήσει ξανά τα Χριστούγεννα

Η γυναίκα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα, με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να αναζητούν τα αίτια που οδήγησαν στην δολοφονία του ίδιου της του πατέρα. «Δεν άντ...

Φόρτωση άρθρων...