Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Κύπρος: Εκτέλεση 39χρονου γνώριμου των Αρχών έξω από το σπίτι του -Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι Αρχές

Καρτέρι θανάτου έστησε άγνωστος σε 39χρονο έξω από το σπίτι του στην Παρεκκλησιά της Κύπρου, με το θύμα να είναι γνώριμος των Αρχών.

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδεται η εκτέλεση του 39χρονου Χρίστου Χαριλάου έξω από το σπίτι του στην Παρεκκλησιά Λεμεσού. Σύμφωνα με τα κυπριακά Μέσα, το θύμα φέρεται να βγήκε για λίγο από το σπίτι του για να πάει να πάρει φαγητό για τα δύο παιδιά του, όμως όταν επέστρεψε, από τα σκοτάδια βγήκε ο εκτελεστής του και τον σκότωσε πυροβολώντας τον πολλές φορές.

Σύμφωνα με το reporter.com.cy το θύμα δέχθηκε τουλάχιστον τρεις με τέσσερις πυροβολισμούς. Κατά τις ίδιες πηγές, την ώρα της δολοφονίας, εντός της οικίας βρισκόταν η οικογένεια του θύματος, με τη σύζυγό του να ακούει τους πυροβολισμούς και να τον αντικρίζει να κείτεται στο έδαφος αιμόφυρτος.

Το θύμα δραστηριοποιείτο με πωλήσεις ακινήτων, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε και ως φρουρός ασφαλείας. Επίσης, πριν από περίπου ένα μήνα, καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή, για υπόθεση ναρκωτικών του 2019, ενώ εναντίον του εκκρεμούσε κι άλλο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στις 19:30 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το Άγιο Φως

Στα Ιεροσόλυμα μεταβαίνει σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως. Το 'Αγιο Φω...

Φόρτωση άρθρων...