Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Λαμία: Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε αστυνομικό εν ώρα υπηρεσίας

Ελλάδα
Tags: Λαμία

Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας κατέληξε, το πρωί της Κυριακής, αστυνομικός   μετά από δάγκωμα που δέχθηκε από αδέσποτο σκύλο στο πόδι!

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, η επίθεση καταγράφηκε στην περιοχή του Φραντζόμυλου όπου βρέθηκε ο αστυνομικός για ζήτημα  της υπηρεσίας του.

Ξαφνικά και ενώ βρισκόταν πλησίον του περιπολικού, ένα σκυλί πετάχτηκε από τα χόρτα και τον δάγκωσε στο πόδι. Μετέβη στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου οι γιατροί του περιποιήθηκαν το τραύμα και του έδωσαν αγωγή.

Νωρίτερα, είχε ενημερώσει την Υπηρεσία του και από εκεί ειδοποιήθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Στασινός, προκειμένου να φροντίσει για την περισυλλογή του ζώου.

Δυστυχώς είναι η τέταρτη περίπτωση επίθεσης σκύλου που καταγράφεται σε διάστημα περίπου μιας εβδομάδας. Παρά τις εκκλήσεις των πολιτών για διευθέτηση της υπόθεσης, το πρόβλημα διογκώνεται συνεχώς  καθώς ιδιοκτήτες εγκαταλείπουν τα κατοικίδιά τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...