Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Λαμία: Γυναίκα 67 ετών βρέθηκε νεκρή σε προχωρημένη σήψη μέσα στο σπίτι της

Ελλάδα

Οι αρχές υπολογίζουν ότι η γυναίκα ήταν νεκρή εδώ και πάνω από ένα μήνα

Το πρωί της Παρασκευής, αστυνομικοί στη Λαμία βρέθηκαν μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα.

Μια γυναίκα 67 ετών η οποία έμενε μόνη της στη Νότια πλευρά της πόλης, σύμφωνα με το lamianow βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της σε προχωρημένη σήψη.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο, ότι ενδεχομένως έχει χάσει την ζωή της εδώ και περίπου ένα μήνα.

Η έντονη δυσοσμία η οποία αναδυόταν από το σπίτι εδώ και περίπου 2-3 ημέρες, κατά τις ίδιες πληροφορίες, οδήγησε περίοικους να ειδοποιήσουν την αστυνομία η οποία βρέθηκε στο σημείο και αφού μπήκε στην οικεία της βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέαμα.

Όπως τόνισαν περίοικοι στο lamianow.gr «Η γυναίκα έμενε μόνη της. Αντιμετώπιζε και κάποια ζητήματα υγείας. Τόσα χρόνια που μένουμε εδώ δεν είχαμε δει κάποιον να την επισκέπτεται. 2-3 ημέρες τωρα αναδυόταν μία πολύ έντονη δυσοσμία από το εσωτερικό του σπιτιού της που είναι μονοκατοικία. Μία γυναίκα από τη γειτονιά αντιλήφθηκε τι συνέβη και σήμερα κλήθηκε η αστυνομία η οποία μπήκε στο σπίτι και τη βρήκε νεκρή».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το...

Πασαλιμάνι: Η στιγμή που εντοπίζουν νεκρό τον 31χρονο αστυνομικό μετά την κατάρρευση του κτιρίου – Εικόνες-σοκ

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο-ντοκουμέντο από τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από την κατάρρευση του κτιρίου στο Πασαλιμάνι και τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, ...

Φόρτωση άρθρων...