Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Λαμία: Xειρουργείο στα πόδια για τον 13χρονο που έπεσε από τα 5 μέτρα όταν υποχώρησε κάγκελο στο σχολείο

Ελλάδα
Tags: Λαμία

Στιγμές αγωνίας για τους γονείς του 13χρονου στη Λαμία. Η πτώση από τα 5 μέτρα στο σχολείο του, έστειλε το παιδί τραυματισμένο σε νοσοκομείο. Ο μαθητής αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση…

Στην ορθοπαιδική κλινική του νοσοκομείο Παίδων όπου και αναμένεται να χειρουργηθεί στα δύο του πόδια νοσηλεύεται, ο 13χρονος ο οποίος έπεσε χθες Δευτέρα, από ύψος πέντε μέτρων όταν υποχώρησε κάγκελο στο σχολείο του, στη Λαμία.

Το παιδί έχει επαφή με το περιβάλλον ωστόσο έχει πολλά τραύματα στο σώμα και τη σπονδυλική του στήλη. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια διαλείμματος ο 13χρονος προσπάθησε να στηριχθεί με την πλάτη σε κάγκελο του σχολείου το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα το παιδί να βρεθεί στο κενό, πέφτοντας από ύψος σχεδόν 5 μέτρων.

Οι εκπαιδευτικοί έσπευσαν να βοηθήσουν το παιδί και ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ το οποίο κατόπιν, παρέλαβε τον μαθητή και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας

Το Υπουργείο Παιδείας διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, επί τόπου βρέθηκε στο σημείο ο ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας Γιάννης Κατσαρός, ενώ η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον δήμαρχο Λαμίας καθώς οι υποδομές των σχολείων είναι αρμοδιότητα των δήμων.

Όπως έγινε επιπλέον γνωστό, δεδομένου ότι το περιστατικό εξελίχθηκε μπροστά σε συμμαθητές του παιδιού, θα υπάρχουν ψυχολόγοι όλη την εβδομάδα στο σχολείο για την στήριξή τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Φόρτωση άρθρων...