Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Λάρισα: Αδέσποτα σκυλιά όρμησαν σε γυναίκα

Η γυναίκα ζητούσε βοήθεια αλλά δεν ανταποκρίθηκε κανείς, ενώ παρακάλεσε «τον Δήμο Λαρισαίων να μαζέψει τα αδέσποτα προτού θρηνήσουμε θύματα».

Ελλάδα

Τον τρόμο έζησε μια γυναίκα στη Λάρισα, όταν αδέσποτα σκυλιά άρχισαν να την κυνηγούν ενώ εκείνη είχε βγει για περπάτημα.

Το περιστατικό καταγράφηκε την Τετάρτη στον κυκλικό κόμβο της λεωφόρου Καραμανλή στη Λάρισα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η γυναίκα.

«Αδέσποτα σκυλιά μου όρμησαν την Τετάρτη, ενώ έκανα το απογευματινό περπάτημα. Τα αδέσποτα είναι τουλάχιστον τρία και αράζουν στον κυκλικό κόμβο της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή. Βγήκαν αιφνιδιαστικά από τους θάμνους και έτρεχαν πάνω μου» ανέφερε μιλώντας στο onlarissa

Ακόμα, η γυναίκα πρόσθεσε: «Για να ανακόψω την ταχύτητά τους, βγήκα και περπατούσα μέσα στο οδόστρωμα ζητώντας με τα χέρια βοήθεια από διερχόμενα αμάξια. Το τραγελαφικό είναι ότι οι οδηγοί, γυναίκες οι περισσότερες, φρέναραν για να μην πατήσουν τα σκυλιά που είχαν βρεθεί και αυτά στο οδόστρωμα αλλά αμέσως μετά έφευγαν. Στην πράξη, δηλαδή, αδιαφόρησαν για μένα που ζητούσα βοήθεια αλλά πρόσεξαν μόνον μη βλάψουν τα σκυλιά! Και αφού δεν έβλαψαν τα σκυλιά, απέμειναν αυτά ανεμπόδιστα πλέον να συνεχίσουν το κυνηγητό … εναντίον μου! Τελικά σώθηκα αφού δάμασα τα σκυλιά με …συζήτηση μαζί τους … και ευτυχώς που δεν ήταν πεινασμένα».

«Γίναμε τόσο πια φιλόζωοι ή νομοταγείς ώστε σεβόμαστε μη χτυπήσουμε σκυλί με το αμάξι αλλά μετά από αυτό δεν περισσεύει η ευσυνειδησία για τον συνάνθρωπο; Είτε, δεν έχουμε εκπαιδευτεί τι να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις, που συνάνθρωποι βρίσκονται σε κίνδυνο;» πρόσθεσε.

Επίσης, παρακάλεσε «τον Δήμο Λαρισαίων να μαζέψει τα αδέσποτα προτού θρηνήσουμε θύματα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Φόρτωση άρθρων...