Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Λάρισα: Άνδρας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στα δικαστήρια

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής εντός του Δικαστικού Μεγάρου της Λάρισας. Ένας 25χρονος άνδρας κρεμάστηκε με σκοινί στις εσωτερικές σκάλες του κτιρίου, κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας.

Λίγο μετά τις 2 σήμερα το μεσημέρι, ο άνδρας, ο οποίο ήταν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για κλοπή, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Την στιγμή εκείνη, δύο γυναίκες αντιλήφθηκαν τι γινόταν και προσπάθησαν να τον κρατήσουν από τα πόδια του προκειμένου να του σώσουν τη ζωή. 
Με μεγάλη ψυχραιμία τον κρατούσαν από τα κάτω άκρα του, μέχρι που μετέβη η αστυνομία και το επεισόδιο έλαβε τέλος. Πλέον ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του.

«Tου κρατούσαμε τα πόδια με όση δύναμη είχαμε για να μην πέσει και κρεμαστεί»

«Έβγαινα από ένα γραφείο, όταν άκουσα μια κυρία να φωνάζει “βοήθεια τρέξτε” βλέποντας τον νεαρό να κάνει βουτιά στο κενό. Κοιτάζοντας προς εκείνη την κατεύθυνση είδα τον νεαρό να κρέμεται με ένα σκοινί από τον λαιμό στις εσωτερικές σκάλες του κτιρίου μεταξύ 3ου και 2ου ορόφου. Έτρεξα μαζί με μία άλλη κυρία και του κρατούσαμε τα πόδια με όση δύναμη είχαμε για να μην πέσει και κρεμαστεί. Τελικά ήρθαν οι αστυνομικοί και επιλήφθηκαν της κατάστασης. Είμαι ακόμη σε σοκ… από όλο αυτό που έζησα…», ανέφερε η μία εκ των δύο γυναικών.

Λάρισα: Άνδρας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στα δικαστήρια
Λάρισα: Άνδρας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στα δικαστήρια

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επεισοδιακή καταδίωξη τα ξημερώματα στην Σταδίου - Συνελήφθη 20χρονος οδηγός ΙΧ

Έναν 20χρονο οδηγό ΙΧ αυτοκίνητου, που προχώρησε σε πολλαπλές παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί...

Φόρτωση άρθρων...