Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Λάρισα: Πέφτει η στάθμη του Πηνειού αλλά ο κίνδυνος δεν πέρασε, λέει ο δήμαρχος (Bίντεο)

Ελλάδα
Tags: Λάρισα

Για χαραμάδα ελπίδας από την ύφεση και τη μικρή πτώση της στάθμης στον Πηνειό έκανε λόγο σε μήνυμά του στα social media ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης.

Ωστόσο, τονίζει ότι δεν πέρασε ο κίνδυνος για τη συνοικία του Ιπποκράτη και καλεί τους κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

Για χαραμάδα ελπίδας από την ύφεση και τη μικρή πτώση της στάθμης στον Πηνειό έκανε λόγο σε μήνυμά του στα social media ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης.

Ωστόσο, τονίζει ότι δεν πέρασε ο κίνδυνος για τη συνοικία του Ιπποκράτη και καλεί τους κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

«Ένα ακόμη 24ωρο δύσκολης κατάστασης που δεν πρέπει να υποτιμήσει κανένας. Το πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι κυρίως στη συνοικία του Ιπποκράτη. Το μόνο θετικό αυτή τη στιγμή, είναι ότι έχουμε μια ύφεση και μια πτώση της στάθμης του Πηνειού που προδικάζει ότι ίσως να έχουμε ύφεση γενικότερα του πλημμυρικού φαινομένου» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καλογιάννης.

Και πρόσθεσε: «Ισχύει ακόμη η εντολή εκκένωση των κατοικιών στον Ιπποκράτη. Συνεχίζεται η δουλειά με μηχανήματα. Οι ειδικοί μελετάνε το φαινόμενο. Κάνω έκκληση οι πολίτες στον Ιπποκράτη να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ο κίνδυνος ενός σπασίματος και η πιθανότητα να δημιουργηθεί ένα ολόκληρο ποτάμι μέσα στον Ιπποκράτη συνεχίζει να υπάρχει, να απομακρυνθούν οι πολίτες»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα από την Αττική προς την περιφέρεια. Τα πλοία από...

Φόρτωση άρθρων...