Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Λάρισα: Στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση γυναίκα με στρεπτόκοκκο

Ελλάδα

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας μια 40χρονη γυναίκα, η οποία έχει προσβληθεί από στρεπτόκοκκο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα μετέβη στο νοσοκομείο χθες με συμπτώματα και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της στη ΜΕΘ, όπου δίνει μάχη για τη ζωή της με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα κρίσιμο το 24ωρο που διανύουμε.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κωνσταντίνα Θεοχαρούλη η κατάσταση της υγείας της 40χρονης σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς χαρακτηρίζεται πάρα πολύ κρίσιμη. Η γυναίκα που μόλις πρόσφατα έφερε στον κόσμο το παιδί της διακομίσθηκε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με τα συμπτώματα της να έχουν προχωρήσει, ενώ ο οργανισμός της ήταν ιδιαίτερα καταβεβλημένος.

Η 40χρονη εισήχθη αμέσως και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου γιατροί καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να επανέλθει η γυναίκα και να μπορέσει να αποκατασταθεί όσο γίνεται η κατάσταση της υγείας της.

Μάλιστα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η γυναίκα μεταφέρθηκε χθες την νύχτα μηχάνημα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας στο Γενικό Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στον Ασπρόπυργο

Συναγερμός σήμανε στη Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα σε χαμηλή βλάστηση στο Σοφό Ασπροπύργου Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκε μεγάλ...

Φόρτωση άρθρων...