Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Λάρισα: Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας της 43χρονης αστυνομικού - Την Παρασκευή η ιατροδικαστική έκθεση

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 7η συνεχή ημέρα στην ουρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Ελλάδα

Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 43χρονη αστυνομικός, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από το σύζυγό της, λίγες ημέρες πριν στη Λάρισα.

Μετά την αξονική τομογραφία εγκεφάλου, στην οποία υποβλήθηκε την Τρίτη 8/8, το επόμενο βήμα είναι να γίνει νέα νευροχειρουργική εκτίμηση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν χρήζει περαιτέρω νοσηλείας ή τακτικής παρακολούθησης από τους θεράποντες γιατρούς.

Το θύμα νοσηλεύεται για 7η συνεχή ημέρα στην ουρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει σταδιακή βελτίωση.

Οι γιατροί υπογραμμίζουν πως η αποκατάσταση των τραυμάτων και των κακώσεων σε εσωτερικά της όργανα εκτυλίσσεται ομαλά, ενώ μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να κατατεθεί και η σχετική ιατροδικαστική έκθεση, όπου θα δοθεί περισσότερο «φως» ως προς την έκταση της βιαιότητας του περιστατικού.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στον Ασπρόπυργο

Συναγερμός σήμανε στη Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα σε χαμηλή βλάστηση στο Σοφό Ασπροπύργου Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκε μεγάλ...

Ποια καταστήματα είναι κλειστά τη Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα - Ποια λειτουργούν

Ανοιχτά είναι σήμερα Δευτέρα του Πάσχα τα ζαχαροπλαστεία, τα μίνι μάρκετ, οι φούρνοι και τα βενζινάδικα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη (λόγω μεταφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς) ...

Φόρτωση άρθρων...