Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η πορεία των χούλιγκαν πριν την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Με καδρόνια στα χέρια, σαν τάγμα εφόδου

Στο βίντεο φαίνονται οι χούλιγκαν να περπατούν με καδρόνια στα χέρια, λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τους χούλιγκαν της Ντιναμό Μόσχας, λίγο πριν τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο, που δημοσίευσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, φαίνονται οι χούλιγκαν να περπατούν με καδρόνια στα χέρια, λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το Star, ένα λεπτό αργότερα η κάμερα κατέγραψε στο ίδιο σημείο 7 αστυνομικούς με φακούς στα χέρια και μηχανές να ακολουθούν διακριτικά τους χούλιγκαν, που θυμίζουν τάγμα εφόδου.

Το βίντεο από την πορεία των χούλιγκαν

Σε άλλο στιγμιότυπο, οι χούλιγκαν φαίνονται συγκεντρωμένοι σε οικόπεδο κοντά στο σημείο της συμπλοκής. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, παρέμεναν σιωπηλοί για να μην γίνουν αντιληπτοί μέχρι να τους δοθεί το σύνθημα της επίθεσης. Στο σημείο παρέμειναν για τρία λεπτά και στη συνέχεια έφυγαν για να προκαλέσουν χάος.

Σύμφωνα με τα όσα συνέλεξαν οι Αρχές από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης, βρέθηκαν δεκάδες αντικείμενα τα οποία είχαν πάνω τους αίμα, όπως τάβλες, μπουκάλια, μάσκες, γάντια κι άλλα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δίκη Κώστα Κωστόπουλου: Να αθωωθεί λόγω «σοβαρών αμφιβολιών» πρότεινε ο εισαγγελέας

Να κηρυχθεί αθώος λόγω «σοβαρών αμφιβολιών» ο Κώστας Κωστόπουλος, ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου δικάζεται ο σκηνοθέτης με την κατηγορία του β...

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι από κορωνοϊό και 5 διασωληνωμένοι - Ένα σοβαρό κρούσμα γρίπης και ένας θάνατος

Χαμηλή παραμένει η θετικότητα για κορωνοϊό, ενώ παρουσίασε σημαντική μείωση για γρίπη, σύμφωνα με την τελευταία επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για τις ιογενείς λοιμώξεις του αναπνε...

Φόρτωση άρθρων...