Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Λαύριο: Κρουαζιερόπλοιο με 1.020 επιβάτες προσέκρουσε στο λιμάνι

Ελλάδα

Αναστάτωση επικράτησε σε κρουαζιερόπλοιο όταν προσέκρουσε το πρωί στην προβλήτα του λιμανιού του Λαυρίου. Το πλοίο με σημαία Μάλτας, προερχόμενο από τη Σαντορίνη επιχείρησε να προσδεθεί στο λιμάνι του Λαυρίου, όταν προσέκρουσε στην προβλήτα του λιμένα Λαυρίου.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν η πρόκληση εκδορών και η μικρή έκταση ζημιών στο πλοίο, ενώ και οι 1.020 οι επιβάτες του πλοίου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στον λιμένα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του κρουαζιερόπλοιου, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο αναγνωρισμένο οργανισμό, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε λίγες μέρες οποιοδήποτε πιστοποιητικό θα εκδίδεται με φωνητική εντολή - Ο ψηφιακός βοηθός αναβαθμίζεται

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου, αλλά και για την νέα εφαρμογή «MyCoast», μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρή...

Το ξέσπασμα συγγενών μετά την απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι: Φώναζαν, πέταξαν καρέκλες (Videos&Photos)

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου. Στο άκουσμα των ποινών για τους έξι που κρίθηκαν ένοχοι για την ...

Φόρτωση άρθρων...