Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Λέσβος: Με C130 διεκομίσθη στην 11χρονος με επιπλοκές από τον κορωνοϊό

Ελλάδα

Στην Αθήνα διακομίστηκε με αεροσκάφος C130 από την Λέσβο 11χρονος που νοσεί με κορωνοϊό και έχει παρουσιάσει επιπλοκές.

Ο 11χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων, καθώς υπέστη πνευμονική εμβολή λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού. Η μεταφορά του στην Αθήνα έγινε με C130, ενώ είχε νοσήσει και το καλοκαίρι.

Στην κλινική covid του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται ακόμη 21 ασθενείς και ένας ασθενής είναι διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Λόγω της σταθεροποίησης των κρουσμάτων, όπως τόνισε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο διοικητής του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Γιώργος Καμπούρης, αποδίδεται σήμερα η 1η παθολογική κλινική στα παθολογικά περιστατικά, και παραμένουν για νοσηλείες covid η Β΄ Παθολογική Κλινική και η Μονάδα Λοιμωδών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυψέλη: Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού με το τζιπ που χτυπούσε διαδοχικά σταθμευμένα οχήματα (βίντεο)

Τρελή πορεία ακολούθησε ο μεθυσμένος οδηγός ενός τζιπ μέρα μεσημέρι στην Κυψέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός προσπάθησε να μπει με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Κεφαλληνίας στην...

Καιρός: Υποτροπικός αεροχείμαρρος φέρνει 35αρια και αφρικανική σκόνη - Πού θα βρέξει σήμερα

«Κοκτέιλ» υψηλών θερμοκρασιών και αφρικανικής σκόνης προβλέπουν οι μετεωρολόγοι από αύριο εξαιτίας υποτροπικού αεροχείμαρρου που προσεγγίζει την Ελλάδα. Ενδεικτικά σε πολλές περιοχ...

Φόρτωση άρθρων...