Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Τραγωδία στη Λευκάδα: 4χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ που οδηγούσε ο πατέρας του

Ελλάδα

Τραγωδία εκτυλίχτηκε στην Εγκλουβή Λευκάδας χθες το βράδυ. Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις εννέα το βράδυ της Παρασκευής ανατράπηκε τρακτέρ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα αγόρι 4 ετών και να τραυματιστεί ένας 16χρονος.

Ο οδηγός του τρακτέρ, πατέρας του άτυχου παιδιού και θείος του 16χρονου τραυματίστηκε αλλά όχι βαριά.

Το τρακτέρ ανατράπηκε στον δύσβατο ορεινό δρόμο για τον Άγιο Δονάτο, σύμφωνα με το lefkadapress.gr. Δύο ασθενοφόρα έσπευσαν για να παραλάβουν τους τραυματίες αλλά δυστυχώς το μικρό παιδί δεν τα κατάφερε.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Χθες, Παρασκευή (07.10.2022), το βράδυ, στην Επαρχιακή οδό Σύβρου Καρυάς στη Λευκάδα, γεωργικός ελκυστήρας (τρακτέρ) που οδηγούσε 30χρονος αλλοδαπός, εκτράπηκε της πορείας του και κατέπεσε σε παρακείμενο χωράφι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ανήλικου (4 ετών) που επέβαινε σε αυτό.Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Λευκάδας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δίκη Κώστα Κωστόπουλου: Να αθωωθεί λόγω «σοβαρών αμφιβολιών» πρότεινε ο εισαγγελέας

Να κηρυχθεί αθώος λόγω «σοβαρών αμφιβολιών» ο Κώστας Κωστόπουλος, ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου δικάζεται ο σκηνοθέτης με την κατηγορία του β...

Φόρτωση άρθρων...