Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Λευκάδα: Φωτιά στο Πόρτο Κατσίκι – Επιχείρηση της Πυροσβεστικής και με εναέρια μέσα

H φωτιά εξελίσσεται σε δασική έκταση. Η εστία της είναι πολύ κοντά στη φωτιά που είχε ξεσπάσει πριν λίγες μέρες σε δασική έκταση στο Πόρτο Κατσίκι.

Ελλάδα

Συνεχίζει να μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 7.00 το πρωί σε δασική έκταση, βορειοδυτικά της Λευκάδας, στην περιοχή Αθάνι, πολύ κοντά στο Πόρτο Κατσίκι.

news

Στο σημείο βρίσκεται μεγάλη πυροσβεστική δύναμη, με 12 πυροσβεστικά οχήματα και 25 άνδρες της πυροσβεστικής, ενώ από αέρος συνδράμουν για τον περιορισμό της φωτιάς ένα ελικόπτερο και 6 αεροσκάφη.

news

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι αυτή την ώρα η φωτιά εξελίσσεται σε δασική έκταση. Η εστία της είναι πολύ κοντά στη φωτιά που είχε ξεσπάσει πριν λίγες μέρες σε δασική έκταση στο Πόρτο Κατσίκι.

news

 

news

 Αυτή τη στιγμή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου, ενώ ρίψεις νερού κάνει από αέρος 1 ελικόπτερο και 6 αεροσκάφη.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, η φωτιά καίει κοντά σε σπίτια, ωστόσο η πυροσβεστική ενημερώνει πως μέχρι στιγμής δεν απειλούνται.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μενίδι: Ανατριχιάζει το ντοκουμέντο από την επίθεση του πρώην συζύγου της 40χρονης μια εβδομάδα πριν από την δολοφονία της

Σοκ προκαλεί το νέο βίντεο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο ακούγεται ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης να την απειλεί πως θα την σκοτώσει, μία εβ...

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι από κορωνοϊό και 5 διασωληνωμένοι - Ένα σοβαρό κρούσμα γρίπης και ένας θάνατος

Χαμηλή παραμένει η θετικότητα για κορωνοϊό, ενώ παρουσίασε σημαντική μείωση για γρίπη, σύμφωνα με την τελευταία επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για τις ιογενείς λοιμώξεις του αναπνε...

Φόρτωση άρθρων...