Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Λιγνάδης: Παραπομπή σε δίκη για τέσσερις βιασμούς προτείνει η εισαγγελέας

Ελλάδα

Την παραπομπή του Δημήτρη Λιγνάδη σε δίκη και για τις τέσσερις υποθέσεις του βιασμού που του αποδίδονται πρότεινε η εισαγγελέας.

Η εισαγγελική λειτουργός απορρίπτει τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του κατηγορούμενου σκηνοθέτη και ηθοποιού, ο οποίος αρνείται όλες τις εις βάρος του κατηγορίες.

Παράλληλα, η εισαγγελέας εισηγείται να διατηρηθεί η προσωρινή κράτηση και να παραμείνει στη φυλακή ο Δημήτρης Λιγνάδης καθώς κατά την κρίση της δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι που οδήγησαν ανακρίτρια και εισαγγελέα στην απόφαση για την προφυλάκιση του.

Τις επόμενες μέρες με βούλευμα του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας αναμένεται να αποφανθεί για την παραπομπή ή μη του κατηγορούμενου στο εδώλιο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 51 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Ένοχοι κρίθηκαν 51 εκ των 60 κατηγορουμένων, που είχαν συλληφθεί οι περισσότεροι εξ αυτών στη μεγάλη επιχείρηση, που είχε κάνει η Αστυνομία στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστη...

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου. Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα, μέσα από ένα βί...

Φόρτωση άρθρων...