Οι ισχυροί άνεμοι έφεραν τη θάλασσα στο παλιό λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο, με το νερό της θάλασσας να καλύπτει τον δρόμο και να φτάνει έως το δημαρχείο. Το οδόστρωμα και το πάρκινγκ του λιμανιού πλημμύρισαν, μετατρέποντας την περιοχή σε μια ενιαία υδάτινη επιφάνεια, λόγω του έντονου κυματισμού.
Οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν και ζημιές σε υποδομές του λιμανιού. Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Χασάπης, παρασύρθηκε προκατασκευασμένος οικίσκος από την είσοδο του πάρκινγκ και κατέληξε στον κυκλικό κόμβο μπροστά από το Λιμεναρχείο, ενώ καταστράφηκε και μικρός πληροφοριακός οικίσκος του Λιμενικού Ταμείου.
Πεζοί και οδηγοί κινήθηκαν στην περιοχή με ιδιαίτερη προσοχή, ενώ ο δήμος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απευθύνει ισχυρή σύσταση προς τους οδηγούς να μην εισέρχονται με οχήματα στο λιμάνι για λόγους ασφάλειας.
Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει: «Ισχυρή προτροπή να μην εισέρχονται οχήματα στον παλαιό λιμένα Μύρινας μετά το κατάστημα Καμάμη, λόγω των καιρικών φαινομένων και της εισχώρησης θαλασσίων υδάτων στη χερσαία ζώνη.
Παρακαλούνται οι πολίτες να συμμορφώνονται με την παρούσα ανακοίνωση για λόγους ασφάλειας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».
Νέος Κόσμος: Μπαλκόνι κατέρρευσε και προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα (Photos)
Σταυρός φαρμακείου έπεσε πάνω σε γυναίκα στην Πατησίων
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις