Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Λιόσια: Ληστής σημάδεψε με όπλο μητέρα και βρέφος σε μίνι μάρκετ

Ελλάδα

Στιγμές τρόμου έζησε μία μητέρα με το νεογέννητο μωρό της στα Λιόσια. Ληστής μπήκε σε μίνι μάρκετ στα Λιόσια σημάδεψε με το όπλο του μητέρα και το νεογέννητο μωρό της.

Ο ληστής πλησίασε στο ταμείο με μάσκα, καπέλο και γυαλιά ηλίου και πηγαίνει απευθείας στη γυναίκα που ήταν εκεί, απαιτώντας τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

Όταν είδε δίπλα έναν άνδρα με το μωρό στα χέρια του, δεν δίστασε να στρέψει το όπλο στο βρέφος, για να τρομάξει ακόμη περισσότερο τη μητέρα του παιδιού και να την αναγκάσει να του δώσει τα χρήματα.

H ληστεία έγινε παραμονή Χριστουγέννων. «Ποιος άνθρωπος, με τι ψυχή σημαδεύει ένα βρέφος; Τι του έκανε για να το σημαδεύει με τέτοιο μίσος; Για 200 ευρώ;» είπε η σοκαρισμένη μητέρα στον Alpha.

«Τεράστιο σοκ. Μόνο η σκέψη ότι η οικογένειά σου απειλείται. Η κόρη μου, 4,5 ετών, το βίωσε όλο αυτό και ακόμη και σήμερα μιλάει γι’ αυτό», είπε η γυναίκα.

Η Αστυνομία εκτιμά πως ο δράστης είχε συνεργό και θεωρεί πως πρόκειται για τα ίδια άτομα που έκαναν ληστεία σε άλλο μίνι μάρκετ στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Φόρτωση άρθρων...