Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Λιβαδειά: Δυο 11χρονοι λήστεψαν συνομήλικό τους

Ελλάδα

Στα χέρια δυο 11χρονων Ρομά βρέθηκε ένα συνομήλικό τους αγοράκι στην Λιβαδειά, το απόγευμα της Τετάρτης, όταν απαίτησαν με απειλές για την σωματική του ακεραιότητα να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο! Όμως, το παιδί δεν είχε κινητό και οι "νταήδες" που είναι και ξαδέλφια το "τιμώρησαν" με γροθιές!

Οι "άγουροι" επίδοξοι ληστές τράπηκαν σε φυγή, ενώ το τρομοκρατημένο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ενημερώθηκαν για την περιπέτειά του και άρχισαν αναζητήσεις για τους λιλιπούτειους κακοποιούς, τους οποίους εντόπισαν στα όρια του αυτοφώρου και τους συνέλαβαν.

Οι δυο 11χρονοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, με προφορική εντολή του οποίου αφέθηκαν ελεύθεροι αφού τους απαγγέλθηκε κατηγορία για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι από τη ζώνη

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με δράστη τον 39χρ...

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το...

Φόρτωση άρθρων...