Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Λούτσα: Άνδρας τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε ότι γνωρίζει τους δολοφόνους των έξι Τούρκων

Εξελίξεις προέκυψαν στην υπόθεση του μακελειού στην Αρτέμιδα Αττικής. Ένας Τούρκος τηλεφώνησε στην Αστυνομία ανέφερε πως γνωρίζει τους δολοφόνους των έξι Τούρκων στη Λούτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έδωσε τη διεύθυνση του και είπε ότι φοβάται για τη ζωή του ζητώντας προστασία. Ο άνδρας οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) προκειμένου να εξεταστεί.

Το μακελειό στη Λούτσα έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου, όταν δολοφονήθηκαν έξι Τούρκοι, ηλικίας 20 έως 30 ετών, μέσα σε αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες, από το οποίο ένας εξ αυτών κατάφερε να βγει και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Στο σημείο είχαν εντοπιστεί 25 κάλυκες στον τόπο του εγκλήματος, που βρίσκεται στην οδό Αραφήνος, κοντά στη συμβολή με την οδό Αρίωνος στην Αρτέμιδα.

Στη φυλακή δύο Τούρκοι που κατηγορούνται ότι ήταν ανάμεσα στους εκτελεστές

Για την υπόθεση βρίσκονται στη φυλακή δύο Τούρκοι οι οποίοι κατηγορούνται ότι ήταν ανάμεσα στους εκτελεστές των έξι ομοεθνών τους στην Αρτέμιδα.
Πρόκειται για δυο άνδρες ηλικίας 32 και 28 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία κατά συρροή και κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 32χρονος φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο καθώς ήταν αυτός που ανέλαβε τη μεταφορά των έξι στην Ελλάδα και τους έβγαλε τις πλαστές ταυτότητες. Ο ίδιος τους οδήγησε στη μονοκατοικία της Λούτσας, με το επιχείρημα ότι το σπίτι βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο, καθώς τα θύματα μέχρι τότε φιλοξενούνταν σε ένα διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο το οποίο είχε νοικιαστεί μέσα από πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Από μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή προέκυψε πως ο 32χρονος μετέφερε στο σημείο της δολοφονίας τον 28χρονο συνεργό του και στη συνέχεια μετέβη στο κρησφύγετο των θυμάτων προκειμένου να τους οδηγήσει στην παγίδα θανάτου. Ο 28χρονος παρέμεινε στην οδό Αρίωνος την ώρα που ο συνεργός του έπεισε τα έξι θύματα να επιβιβαστούν στο μπλε αυτοκίνητο με προορισμό δήθεν το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από όπου θα ταξίδευαν για την Ιταλία.

Ο 32χρονος φέρεται να ανήκε στην ίδια συμμορία με τα έξι θύματα αλλά για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής αποφάσισε να τους «προδώσει» οδηγώντας τους στη θανάσιμη παγίδα. Ο 28χρονος φέρεται να ανέλαβε όλες τις προπαρασκευαστικές πράξεις για την εκτέλεση ενώ «σκάναρε» και το σημείο λίγη ώρα προτού τα θύματα φτάσουν εκεί.

Άγνωστος παραμένει τόσο ο ρόλος του τρίτου ατόμου που συμμετείχε στην εκτέλεση αλλά και αν οι δύο συλληφθέντες ήταν αυτοί που άνοιξαν πυρ «γαζώνοντας» τους έξι Τούρκους ή βρίσκονταν απλά στο σημείο την ώρα του μακελειού.

Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας, οι Αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 32χρονο Τούρκο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την ώρα που ετοιμαζόταν να διαφύγει στη χώρα του μέσω Λέσβου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φόρτωση άρθρων...