Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Μαίρη Χρονοπούλου: «Έζησα τραγικές ιστορίες, 20 χρόνια παράλυτη και παχύσαρκη»

Η σπουδαία ηθοποιός, Μαίρη Χρονοπούλου, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις επαγγελματικές προτάσεις που έχει απορρίψει.

Επίσης, αποκάλυψε μια ιστορία παρενόχλησής της και δήλωσε πολύ τυχερή για την οικογένεια φίλων που έχει δίπλα της.

«Ένιωσα ευτυχισμένη»
«Στο χρηματιστήριο της ζωής  πόνταρα στην καλύτερη μετοχή, την φιλία», τόνισε.

«Μου λείπει αφάνταστα ο κινηματογράφος, στο θέατρο έπληττα λίγο», απάντησε σε σχετική ερώτηση ενώ σημείωσε πως έχει δεχθεί και τηλεοπτικές προτάσεις, ωστόσο τις απέρριψε γιατί τις έκρινε «σαχλές».

«Είπα 10 φράσεις στο “Έτερος Εγώ” του Σωτήρη Τσαφούλια και ένιωσα ευτυχισμένη», παραδέχτηκε.

«Ήταν απίστευτο»
Ερωτωμένη για το κίνημα «Me Too» δήλωσε πως δεν δέχτηκε ποτέ παρενόχληση εντός του επαγγελματικού της χώρου παρά μόνο εκτός.

«Δεν με ενόχλησε ποτέ κανένας εμένα. Και αναρωτιέμαι: Τόσο άσχημη είμαι; Είχα μόνο μία εμπειρία στη ζωή μου αλλά ήταν εκτός θεάτρου», είπε.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας της ανέφερε πως «έζησε τραγικές ιστορίες τα τελευταία 20 χρόνια» που την κατέστησαν παράλυτη και παχύσαρκη.

«Μετά από αγώνα 2 χρόνων με τον φυσιοθεραπευτή μου κατόρθωσα και περπάτησα. Απίστευτο, γιατί ήταν σπασμένη η σπονδυλική μου στήλη», συμπλήρωσε.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισόβια κάθειρξη για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ...

ΓΣΕΕ: Ανακοίνωσε γενική απεργία στις 17 Απριλίου

Απόφαση για διεξαγωγή γενικής απεργίας στις 17 Απριλίου έλαβε η ΓΣEΕ όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή λίγη ώρα μετά την ομιλία Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο για αύξηση του κατώτατ...

Φόρτωση άρθρων...