Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Μάνδρα: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 14χρονος – Ερωτηματικά για τις συνθήκες θανάτου του 17χρονου

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 14χρονος, ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε κατά λάθος τον 17χρονο αδελφό του στη στάνη της οικογένειας στη Μάνδρα Αττικής. 

Ο 14χρονος κατευθύνθηκε στο σημείο προκειμένου να υποδείξει πού πέταξε το όπλο. Ο 14χρονος υποστήριξε στις αρχές ότι «τον πέρασα για αγριογούρουνο και τον σκότωσα κατά λάθος» και προέταξε τη θέση ότι πίσω από την ενέργειά του δεν υπήρχε δόλος. 

Ο 14χρονος και ο πατέρας του προσήλθαν και κατέθεταν για ώρες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) με τον 14χρονο να υποστηρίζει ότι στόχευσε αγριογούρουνο και ότι σκοπός του δεν ήταν να πυροβολήσει τον αδερφό του.

Το πρωί του Σαββάτου αναμένεται η νεκροψία - νεκροτομή.

Αν και ο 14χρονος έχει ομολογήσει, οι αρχές έχουν ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί, όπως από ποια απόσταση και πώς πυροβολήθηκε το θύμα. 

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι κατά την εκτίμησή του, υπάρχει και δεύτερο τραύμα στον θώρακα, σύμφωνα με τον Alpha.

Οι Αρχές εκτιμούν ακόμη ότι ο πατέρας γνώριζε τι ακριβώς είχε συμβεί από το βράδυ της Πέμπτης ή το πρωί της Παρασκευής. Πρόκειται να εξετάσουν ακόμη και αν εμπλέκεται και άλλο άτομο στον θάνατου του νεαρού.

Ο 14χρονος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα το Σάββατο.

Το χρονικό του θρίλερ και το μυστήριο με το όπλο

Πάντως, "κλειδί" για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θεωρείται η δερμάτινη θήκη όπλου που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας, το μαντρί. Από την οικογένεια ισχυρίζονταν ότι δεν είχαν όπλο στην κατοχή τους, ωστόσο αυτή η αντίφαση είναι που τελικά οδήγησε στην ομολογία από τον 14χρονο. 

Από το απόγευμα της Πέμπτης ξεκίνησε το θρίλερ γύρω από τον θάνατο του 17χρονου παιδιού, η σορός του οποίου εντοπίστηκε σε αγροτοδασική περιοχή στην Μάνδρα.

Τον 17χρονο εντόπισε νεκρό ένας περαστικός βοσκός δίπλα από αγροτικό δρόμο στη θέση Λούτσα της Μάνδρας. Η σορός έφερε τραύμα από σφαίρα ψηλά στον αυχένα. Δίπλα στη σορό οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο φυσίγγια από κυνηγετική καραμπίνα.

Ερωτήματα προκαλούσε, μέχρι τελευταία στιγμή, το γεγονός ότι ο 14χρονος και ο πατέρας των παιδιών αναζητούνταν ως αργά το βράδυ από τους αστυνομικούς προκειμένου να καταθέσουν. Και οι δύο προσήλθαν στην ΓΑΔΑ όπου έμειναν μέχρι τις πρώτες, πρωινές ώρες.

Κατάθεση έδωσε και ο πατέρας των παιδιών ο οποίος υποστήριξε πως δεν έχει κυνηγετική καραμπίνα στην κατοχή του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κρήτη: Δυο συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία

Στη σύλληψη δυο ανδρών, για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας προχώρησαν αστυνομικοί στο Ηράκλειο και στα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου. Στη μια περίπτωση 40χρονος αλλοδαπός που παρ...

Βουλή: Κατατέθηκε η τροπολογία για τη δυνατότητα επεμβάσεων από ιδιώτες ιατρούς σε δημόσια νοσοκομεία

Κατατέθηκε την Παρασκευή το βράδυ στη Βουλή η τροπολογία που παρέχει τη δυνατότητα σε ιδιώτες γιατρούς να διενεργούν χειρουργικές πράξεις σε δημόσια νοσοκομεία. Η τροπολογία κατ...

Πάτρα: Δώδεκα συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία - Ανάμεσά τους τέσσερις μαθητές

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία στην Πάτρα προχώρησε η Αστυνομία. Τη συμμορία εξάρθρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών στην Πάτρα, σε εκτεταμένη ε...

Φόρτωση άρθρων...