Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Μαρινάκης για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Αφήνεις ένα τεράστιο κενό στις καρδιές όλων μας»

Τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη εξέφρασε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο συλλυπητήριο μήνυμα προς τους οικείους της σπουδαίας Ελληνίδας που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, μεταξύ άλλων κάνει αναφορά στο τεράστιο έργο που έκανε για τα παιδιά που αγαπούσε, τονίζοντας ότι θα συνεχίζει να στηρίζει το όραμα και το έργο της.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Μια γυναίκα με μεγάλη καρδιά, ευαισθησία και τεράστια προσφορά και επίδραση στις ζωές πολλών ανθρώπων. Μια γυναίκα που έκανε πάντα τα αδύνατα δυνατά και δεν σταμάτησε ποτέ να μοιράζει απλόχερα ΕΛΠΙΔΑ και ΑΓΑΠΗ στους γύρω της και στα ΠΑΙΔΙΑ που τόσο αγαπούσε.

Μαριάννα, η οικογένειά μου και εγώ θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το όραμα και το έργο σου, προσφέροντας στα παιδιά και στις οικογένειες του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο. Αφήνεις ένα τεράστιο κενό στις καρδιές όλων μας.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια Βαρδινογιάννη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος την ώρα που παραλάμβανε φάκελο με κοκαΐνη από τη Βρετανία

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη στην Τούμπα ένας 42χρονος που επιχείρησε να παραλάβει φάκελο, που απεστάλη από το Ηνωμένο Βασίλειο και περιείχε κοκαΐνη. Ο φάκελος είχε τελικό προορισμό τ...

Φόρτωση άρθρων...