Σαββάτο
30 Σεπτεμβρίου 2023

Μάριος Παπαγεωργίου-Δικηγόρος μητέρας: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Κοντά στον εντοπισμό των οστών του Μάριου Παπαγεωργίου φαίνεται ότι βρίσκεται η Αστυνομία, έντεκα χρόνια μετά την απαγωγή και την δολοφονία του, μετά από πληροφορία που έδωσε στο «Φως στο Τούνελ» στο MEGA κρατούμενος φυλακών και τον εντοπισμό κρανίου στο μέρος που υπέδειξε ο ίδιος.

«Η πληροφορία ήρθε από πολύ έγκυρη πηγή, αναφέρεται σε περιοχές που είχαν κινηθεί οι δολοφόνοι και απαγωγείς, με χαρακτηριστικό και συγκεκριμένο στίγμα», είπε στο «Πρωινό μας» στο ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της Βαρβάρας Θεοδωράκη, της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου.

«Πραγματικά πιστεύω ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά στον εντοπισμό των οστών του Μάριου, για πρώτη φορά είμαστε πολύ αισιόδοξοι», ανέφερε ο Νίκος Ρουσσόπουλος.
«Να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει»

Η μητέρα του 26χρονου τότε Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη, που όλα αυτά τα χρόνια περιμένει καρτερικά οποιαδήποτε πληροφορία, ζητά να μάθει την αλήθεια, αναμένει να βρεθεί το σώμα του παιδιού της, μίλησε στο MEGA μετά την ανεύρεση κρανίου και οστών ύστερα από μαρτυρία κρατουμένου στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Το μόνο που θέλω ότι είναι δυνατόν να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί μου, τίποτα άλλο δε θέλω. Το μόνο που ζητάω. Με οποιοδήποτε τρόπο μπορούνε να το βρούνε. Να βρουν τα υπολείμματα», δήλωσε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου.

Θα περιμένω υπομονετικά τις είκοσι – τριάντα ημέρες πόσες θα’ ναι για να βγουν τα αποτελέσματα. Δεν μπορώ να έχω ελπίδες αν δε δω τα αποτελέσματα. Να μάθω την αλήθεια, τι έγινε πώς έγινε και πού βρίσκονται τα κοκαλάκια του αυτό με ενδιαφέρει. Όλα τα άλλα τα έχει αναλάβει η δικαιοσύνη της οποίας της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη» είπε ακόμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μακελειό στη Λούτσα: Συνελήφθη πρόσωπο «κλειδί»

Ένα άτομο που θεωρείται πρόσωπο «κλειδί» για το μακελειό της Λούτσας με τους έξι νεκρούς Τούρκους συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα, η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε έναν 35χρονο γ...

Ακατάλληλο το νερό στον Βόλο - Οι οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν οι κάτοικοι

Σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Βόλος με την υδροδότηση, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Elias», καθώς το νερό στην πόλη κρίθηκε ακατάλληλο. Συγκεκριμένα, μετά τα αποτελ...

Φόρτωση άρθρων...