Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Μαρτίνου για «Κιβωτό του Κόσμου»: «Στόχος μας να μην υπάρξει πρόβλημα στα παιδιά»

Στις άμεσες προτεραιότητες της μετά την ανάληψη των διοικητικών καθηκόντων της στην «Κιβωτό του Κόσμου» έπειτα από την απομάκρυνση του πατέρα Αντώνιου και του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου, αναφέρθηκε η νέα πρόεδρος της ΜΚΟ, Αλεξάνδρα Μαρτίνου.

«Κατ’ αρχήν είναι μεγάλη τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη για αυτό που αναλαμβάνουμε. Δεν έχω να πω πολλά πράγματα, γιατί είναι σημερινό το νέο και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να δούμε τι θα παραλάβουμε. Το ένα κομμάτι είναι η Δικαιοσύνη που έχει αναλάβει και τρέχει», ανέφερε η νέα επικεφαλής της Οργάνωσης και πρόσθεσε πως «εμείς θα κάνουμε τον διαχειριστικό έλεγχο για να μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί η Κιβωτός με όλες τις δομές και να μην υπάρξει πρόβλημα για κανένα παιδί», ανέφερε η Αλεξάνδρα Μαρτίνου.

«Ο στόχος μας είναι να προχωρήσει η καθημερινότητα και όλα τα παιδιά να ζούνε κανονικά όπως πρέπει με τις συνθήκες που τους αρμόζει», συμπλήρωσε η νέα πρόεδρος της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι σε μία εβδομάδα από κορωνοϊό, 13 διασωληνωμένοι – Ένας νεκρός από γρίπη

Τα στοιχεία για τον κορωνοϊό, τον ιό της γρίπης και τον RSV ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην εβδομαδιαία έκθεση Επιδημιολογικής Ε...

Φόρτωση άρθρων...