Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Μαθητική Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Γέμισε νιάτα το κέντρο της Αθήνας (εικόνες)

Ελλάδα

Νεανικά χαμόγελα, ενθουσιασμό και υπερηφάνεια γέμισε το κέντρο της Αθήνας από τα παιδιά που πήραν μέρος στη μαθητική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Με τη μπάντα να παιανίζει εμβατήρια οι μαθητές και οι μαθήτριες τίμησαν για άλλη μια φορά τους ήρωες της επανάστασης του 1821.

parelasi

Ανάμεσα στα τμήματα που παρήλασαν ήταν και αυτά με μαθητές που φορούσαν παραδοσιακές στολές.

Οι μαθητές παρέλασαν μπροστά από τη Βουλή ενώπιον των επισήμων δεχόμενοι τα χειροκροτήματα όσων βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος.

parelasi

Άλλοι με τις στολές των σχολείων τους και άλλοι με παραδοσιακές στολές οι μικροί και μεγάλοι μαθητές βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο κέντρο προκειμένου να λάβουν θέση στα τμήματά τους που θα παρελάσουν μπροστά στους επίσημους.

parelasi

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της παρέλασης τέθηκαν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους γύρω από την πλατεία Συντάγματος, κάτι που θα συμβεί και αύριο, Σάββατο, ανήμερα 25ης Μαρτίου για την στρατιωτική παρέλαση, ενώ ο σταθμός του Μετρό, «Σύνταγμα» παρέμεινε κλειστός για όση ώρα περνούσαν μπροστά από τη Βουλή μαθητές από τα σχολεία της Αθήνας.

parelasi
parelasi

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Είμαστε απέναντι σε κάθε πράξη που υποκινεί βία»

Στην ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Tw...

Φόρτωση άρθρων...