Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Χειροπέδες σε διακινητή στόν Έβρο - Με πλαστική βάρκα μετέφερε μετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα

Ελλάδα

Ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος μετέφερε παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα μη νόμιμους μετανάστες συνελήφθη στην παρέβρια περιοχή Ισαακίου Έβρου το πρωί της Κυριακής.

Οι αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου συνέλαβαν τον δράστη την ώρα που μετέφερε δύο άτομα με πλαστική βάρκα στον ποταμό Έβρο, ενώ αποτράπηκε η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλα δεκαπέντε άτομα, τα οποία ανέμεναν στο τούρκικο έδαφος να περάσουν στη χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τήλος: Το Λιμενικό διέσωσε 24 μετανάστες από βραχώδες σημείο απέναντι από παραλία του νησιού - Ενας νεκρός

Από βραχώδες σημείο της Τήλου απέναντι από την παραλιακή περιοχή Δεσπότη Νερό περισυνέλεξε το Λιμενικό 24 μετανάστες, έπειτα από ενημέρωση που έλαβε και κατόπιν επιχείρησης εντοπισ...

Βόλος: Νεκρός 66χρονος με τραύμα στο κεφάλι από καραμπίνα στο σπίτι που έμενε στον Αλμυρό

Σοκ επικρατεί στην περιοχή του Αλμυρού, καθώς εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του 66 χρονος, ο οποίος έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετική καραμπίνα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο ...

Φόρτωση άρθρων...