Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Με τον Αταμάν τα είπε ο Ερντογάν στην τουρκική πρεσβεία

«Είπα στον Μητσοτάκη πως παίζω μπάσκετ. Μου είπε πως παίζει κι αυτός. Να οργανώσουμε ένα φιλικό όταν έρθει στην Άγκυρα», είπε ο Ερντογάν στον Αταμάν.

Ελλάδα

Σύντομη συνάντηση με τον Τούρκο προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, είχε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έξω από την πρεσβεία της Τουρκίας στη Αθήνα.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας επισκέφτηκε την τουρκική πρεσβεία έπειτα από τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είχε σύντομο διάλογο με τον Αταμάν, με τον οποίο συνδέονται με στενή φιλία και έχουν επικοινωνήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, όταν ο έμπειρος προπονητής εργαζόταν σε συλλόγους της χώρας του, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν αμφότεροι εντός της πρεσβείας.

Πληροφορίες αναφέρουν στον διάλογο που είχαν, ο Ερντογάν είπε στον Αταμάν: «Είπα στον Μητσοτάκη πως παίζω μπάσκετ. Μου είπε πως παίζει κι αυτός. Να οργανώσουμε ένα φιλικό όταν έρθει στην Άγκυρα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στον Ασπρόπυργο

Συναγερμός σήμανε στη Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα σε χαμηλή βλάστηση στο Σοφό Ασπροπύργου Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκε μεγάλ...

Φόρτωση άρθρων...