Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Μεγάλη εμπρηστική επίθεση σε άγνωστο στόχο ετοίμαζαν οι συλληφθέντες με τις 39 μολότοφ, λέει η ΕΛΑΣ

Ελλάδα

Την πεποίθηση ότι οι συλληφθέντες με τις 39 μολότοφ ετοίμαζαν μεγάλη επίθεση σε άγνωστο στόχο, εκφράζουν τα στελέχη της κρατικής ασφάλειας.

Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη των δυο νεαρών έγινε στον Πειραιά, όταν σε όχημα στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν οι 39 αυτοσχέδιος βόμβες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο νεαροί, 22 και 24 ετών, είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από την κρατική ασφάλεια και το βράδυ του Σαββάτου δόθηκε το «πράσινο φως» για τη σύλληψή τους. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι με τη σύλληψη απετράπη η επίθεση σε στόχο που δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο ένας εκ των συλληφθέντων, είναι γνώριμος των αρχών, καθώς συλληφθεί κατά το παρελθόν για επιθέσεις κατά αστυνομικών και συμμετοχή σε πορείες αντιεξουσιαστών. Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ σημειώνουν, πως αμέσως μετά τις συλλήψεις των δυο ατόμων, ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους, όπου μεταξύ άλλων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, αντιασφυξιογόνες μάσκες και σπρέι πιπεριού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αττική Οδός: Κλείνουν οι έξοδοι Κάντζα και Κατεχάκη μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αττική Οδό από το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης. Ειδικότερα: Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:0...

Το ξέσπασμα συγγενών μετά την απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι: Φώναζαν, πέταξαν καρέκλες (Videos&Photos)

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου. Στο άκουσμα των ποινών για τους έξι που κρίθηκαν ένοχοι για την ...

Φόρτωση άρθρων...