Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Μέγαρα: Διασωληνωμένο 4χρονο αγόρι που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του

Ελλάδα

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένα αγόρι 4 ετών από τον πατριό του στα Μέγαρα. Το παιδί διασωληνώθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε σε κωματώδη κατασταση, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Nοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα δύο νοσοκομεία, πρόκειται για Ρομά.

Όλα εκτυλίχθηκαν, το μεσημέρι, περί τις 15:00, στον Βλυχό Μεγάρων, σε καταυλισμό Ρομά, όταν ο πατριός χτύπησε το παιδί της γυναίκας του.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε αρχικά αναίσθητο στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων από την 29χρονη μητέρα του, όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Θριάσιο Νοσοκομείο και μετά στο «Αγλαΐα Κυριακού».

Ο δράστης δεν έχει ακόμη συλληφθεί. Συνεχίζεται η επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ στο σπίτι της οικογένειας είναι και άλλα τρία ανήλικα παιδιά της  μητέρας -ηλικίας 10, 9 και 8 ετών- τα οποία τα έχει αποκτήσει επίσης από άλλον σύντροφο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Φόρτωση άρθρων...