Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Βόλος: Μετανιωμένος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του βιαστή της κόρης του (Video&Photos)

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στον 50χρονο που σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του. Ο 50χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα.

Ελλάδα

Μετανιωμένος φέρεται να είναι ο 50χρονος στον Βόλο που σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του, αφού πληροφορήθηκε από την κόρη του ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά από 9 ετών.

Ακόμα, όπως αποκαλύφθηκε ο 33χρονος εκβίαζε την κοπέλα με δημοσιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού των πράξεών του, που είχε καταγράψει ο ίδιος.

Ο 50χρονος στον Βόλο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Στον 50χρονο που σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Έπειτα την αποχώρησή του από τα δικαστήρια και την προθεσμία πέντε ημερών που πήρε για να απολογηθεί, ο δικηγόρος του 50χρονου δράστη του φονικού, Μιχάλης Βασιλικός, δήλωσε πως ο κατηγορούμενος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί.

Βόλος: Μετανιωμένος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του που βίαζε την κόρη του

Σύμφωνα με το τοπικό site gegonotanews, «η σύζυγός του δεν γνώριζε πως ο αδελφός της βίαζε την κόρη του από τον πρώτο γάμο του και όλη η οικογένεια στέκεται στο πλευρό του 50χρονου. Οι άλλες δύο αδελφές της 18χρονης φέρεται να γνώριζαν σε έναν βαθμό τι συνέβαινε, αλλά όχι ολόκληρη την αλήθεια».

Ο δράστης στην απολογία του περιέγραψε το πώς έμαθε από την κόρη του το τι συνέβαινε.

Βόλος: Μετανιωμένος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του που βίαζε την κόρη του

Η αντίδραση του όταν έμαθε τι είχε συμβεί στην κόρη του

Στην ερώτηση δημοσιογράφων στον δικηγόρο του 50χρονου για το αν εκπυρσοκρότησε το όπλο, ο Μιχάλης Βασιλικός απάντησε λέγοντας «ούτε θα το επιβεβαιώσω ούτε θα το διαψεύσω», ενώ ερωτώμενος για την ψυχολογική κατάσταση του δράστη είπε:

«Η ψυχολογική του κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη γιατί έχει συνειδητοποιήσει τώρα, μετά την πάροδο αρκετών ωρών, πώς διαμορφώθηκαν τα γεγονότα. Ήταν πολύ άσχημη η ψυχολογική του κατάσταση από την αρχή, όταν πληροφορήθηκε ορισμένα περιστατικά που αφορούν την κόρη του και που είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και θα μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ αναλυτικά σε αυτά. Όταν λοιπόν πληροφορήθηκε όλα αυτά τα γεγονότα, όπως το λέμε στη λαϊκή γλώσσα έπεσε από τα σύννεφα, γιατί με αυτόν τον άνθρωπο, τον θανόντα, είχε συγγενική σχέση και του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, με αποτέλεσμα να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι του. Ένιωθε λοιπόν πάρα πολύ άσχημα, είχε έντονα αισθήματα οργής, θλίψης και στενοχώρια, τα οποία προφανώς οδήγησαν σε ό,τι έγινε στη συνέχεια, ήταν γενεσιουργός αιτία. Τώρα έχει συνειδητοποιήσει ότι ένας άνθρωπος, ανεξάρτητα από το αν τον εβάρυναν ή δεν τον εβάρυναν κάποιες εγκληματικές πράξεις, έχασε τη ζωή του και ότι ίσως θα έπρεπε το θέμα να το είχε χειριστεί διαφορετικά».

«Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι» 

«Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι» είπε νωρίτερα ο καθ’ ομολογίαν δράστης προσθέτοντας πως κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η κόρη του άρχισε να του ζητά συχνά χρήματα. Παράλληλα ενημερώθηκε πως υπήρχε πρόβλημα και στην καταβολή των ενοικίων της φοιτητικής κατοικίας της κοπέλας και έτσι αποφάσισε να της μιλήσει. Τότε το παιδί λύγισε και του αποκάλυψε την φρίκη που ζούσε στα χέρια του αδερφού της γυναίκας του.

«Το τελευταίο διάστημα που η κόρη μου σπούδαζε ζητούσε χρήματα να της στέλνω. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ο σπιτονοικοκύρης του διαμερίσματος που μένει με πήρε τηλέφωνο ότι του χρωστούσε ενοίκια ενώ εγώ και η μητέρα στέλναμε κανονικά χρήματα. Όταν μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει άρχισε να κλαίει και να μου λέει όλα όσα ζούσε με τον 33χρονο που τη βίαζε και τα βίντεο που είχε και την εκβίαζε και της έπαιρνε τα λεφτά», ανέφερε ο 50χρονος.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Την Τετάρτη απολογείται η 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της με κάβουρα

Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί η 49χρονη, που χθες Μεγάλο Σάββατο, σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο. Η κατηγορούμενη ομολόγησε, ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον...

Φόρτωση άρθρων...