Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Μεσολόγγι: Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του 31χρονου – Ο διαδικτυακός τσακωμός με τον 50χρονο κρεοπώλη

Ελλάδα

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι. Όπως αποκαλύπτεται, ο αγνοούμενος φέρεται να είχε έναν διαδικτυακό τσακωμό με τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος είναι αυτός που τον είδε τελευταία φορά, προτού χαθούν τα ίχνη του.

Στο κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες των Αρχών, για τον εντοπισμό του 31χρονου που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το MEGA.

Η Αστυνομία κατάφερε να ανακτήσει μία συνομιλία μεταξύ του 50χρονου και του Μπάμπη, λίγες ώρες πριν την τελευταία τους συνάντηση. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη συνομιλία είχε διαγραφεί, και υπήρχε ένας έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο 31χρονος είχε δανείσει 17.000 ευρώ, τα οποία ζητούσε πίσω από τον 50χρονο στη συγκεκριμένη συνομιλία, καθώς και τα ήθελε σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που προέκυψε είναι το γεγονός ότι ο 50χρονος κατά τη συνάντησή του με τον 30χρονο, είχε αφήσει το κινητό του στο σπίτι. Όπως είδαν οι αστυνομικοί, στο παρελθόν σε συνομιλία του με τρίτους, ο ίδιος φαίνεται πως έδινε συμβουλές ότι αν θέλουν να κάνουν κάτι χωρίς να εντοπιστούν, τότε θα πρέπει να αφήνουν το κινητό τους στο σπίτι.

Ποιο στοιχείο «αλίευσε» η Αστυνομία από το κινητό του 31χρονου αγνοούμενου 

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Tο τμήμα των Ανθρωποκτονιών συμμετέχει στις έρευνες.

Το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή «Live News» του MEGA αναφέρει ότι ένα σημαντικό στοιχείο έχουν πλέον στην διάθεσή τους οι Αρχές και έχει προκύψει από την ανάλυση των κινητών τηλεφώνων.

Όπως αποκάλυψε την Τετάρτης ο αστυνομικός συντάκτης, κλειδί στην έρευνα των Αρχών είναι μια καταγραφή στις 20:40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη να κινείται στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος του Μεσολογγίου, και να επιστρέφει στο ίδιο σημείο μετά από 25 λεπτά.

Οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι, όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης, ότι ο κρεοπώλης κινήθηκε στο δρόμο για το Ευηνοχώρι, δηλαδή μερικά εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω. Και σε αυτό το σημείο ακριβώς οι Αρχές επικεντρώνουν τις έρευνές τους.

Μέσα από αναλύσεις που έχουν γίνει από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, προκύπτει ότι το κινητό του θύματος εμφανίζεται να κλείνει περίπου στις δώδεκα παρά δέκα (23:50) το βράδυ.

Πράγμα που σημαίνει ότι δύο ώρες μετά την εξαφάνιση του αγνοούμενου Μπάμπη το κινητό του είχε παραμείνει ανοιχτό. Πιθανολογείται ο δράστης να πήρε μαζί του το κινητό του εξαφανισθέντα και ίσως το πέταξε σε ένα άλλο σημείο, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί σε κάθε περίπτωση και το ενδεχόμενο να έκλεισε το κινητό από μπαταρία.

Τα δεδομένα αυτά προέρχονται από το facebook που ήταν συνδεδομένο το κινητό του νεαρού εκείνη την ώρα και παρέμεινε ανοιχτό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυψέλη: Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού με το τζιπ που χτυπούσε διαδοχικά σταθμευμένα οχήματα (βίντεο)

Τρελή πορεία ακολούθησε ο μεθυσμένος οδηγός ενός τζιπ μέρα μεσημέρι στην Κυψέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός προσπάθησε να μπει με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Κεφαλληνίας στην...

Κολωνός: Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή σε δίκη 18 νέων κατηγορουμένων για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης

Την παραπομπή σε δίκη όλων των κατηγορουμένων για τη δεύτερη δικογραφία που αφορά στη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό, ζητεί ο εισαγγελέας Χρήστος Ντζούρας, με πρ...

Φόρτωση άρθρων...