Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Μεσολόγγι: Πώς έγινε το φριχτό δυστύχημα στο κρεοπωλείο

Γυναίκα πήγε να καθαρίσει κρεατομηχανή και διαμελίστηκε. Μπροστά στα μάτια της κόρης της έγινε το φρικτό δυστύχημα.

Μπροστά στα μάτια της κόρης της έχασε τη ζωή της η γυναίκα που διαμελίστηκε προσπαθώντας να καθαρίσει κρεατομηχανή σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι.

Το φριχτό δυστύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής, όταν η γυναίκα με την κόρη της, που εργάζονταν μαζί στην καθαριότητα καταστημάτων, πήγαν στο κρεοπωλείο για να κάνουν τη δουλειά τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η άτυχη γυναίκα, ηλικίας περίπου 50 ετών, επιχειρούσε να καθαρίσει τη μηχανή που κόβει κρέας στο κρεοπωλείο όπου εργαζόταν, όταν τα μαλλιά της πιάστηκαν στο μηχάνημα με αποτέλεσμα να διαμελιστεί.

«Βγήκε η κόρη της στον δρόμο και φώναζε “βοήθεια”», αναφέρουν άτομα που βρίσκονταν στην περιοχή. Ένας περαστικός μπήκε στο κατάστημα και διαπίστωσε τη φρίκη που είχε συμβεί. Το κορίτσι στη συνέχεια άρχισε να ουρλιάζει, μην μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί μπροστά στα μάτια της, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Η κοπέλα και ο 10χρονος αδερφός της, από χθες τα ξημερώματα βρίσκονται σε φιλικό σπίτι. 

Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η γυναίκα καθάριζε τη μηχανή, όταν από κάποιο λάθος, τα μαλλιά της πιάστηκαν, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού της ολοκληρώθηκε με μεγάλη δυσκολία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Η γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τα δύο της παιδιά, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι διέμενε μαζί και με τη μητέρα της. 

Σύμφωνα με άτομα που τη γνώριζαν, δούλευε μαζί με την κόρη της από το πρωί μέχρι το βράδυ και καθάριζαν μαγαζιά για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

Συγκεκριμένα, η κόρη του θύματος, η οποία φέρεται να βοηθούσε τη μητέρα της, φαίνεται πως βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στο κατάστημα, όταν συνέβη το περιστατικό, με την κοπέλα να ουρλιάζει και να ειδοποιεί σε κατάσταση σοκ τους περίοικους, οι οποίοι ειδοποίησαν με τη σειρά τους το ΕΚΑΒ και την Aστυνομία.

Τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι στο σημείο χρειάστηκε να μεταβεί και η Πυροσβεστική, προκειμένου να απεγκλωβίσει την άτυχη γυναίκα, ενώ η επιχείρηση απεγκλωβισμού ολοκληρώθηκε, με μεγάλη δυσκολία, πριν τα μεσάνυχτα.

Την ίδια ώρα η κόρη του θύματος διεκομίσθη στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με νευρικό κλονισμό. Ο τραγικός θάνατος της εργαζόμενης έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, ενώ σε εικόνες που φέρνουν στο φως τοπικά μέσα ενημέρωσης καταγράφεται κόσμος που συγκεντρώθηκε στο κρεοπωλείο, μην μπορώντας να πιστέψει την τραγική είδηση.

Προανάκριση για τα ακριβή αιτία του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου.

Μεσολόγγι: Γυναίκα διαμελίστηκε σε κρεοπωλείο προσπαθώντας να καθαρίσει τη μηχανή του κιμά
Μεσολόγγι: Γυναίκα διαμελίστηκε σε κρεοπωλείο προσπαθώντας να καθαρίσει τη μηχανή του κιμά
Μεσολόγγι: Γυναίκα διαμελίστηκε σε κρεοπωλείο προσπαθώντας να καθαρίσει τη μηχανή του κιμά

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 30 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Αργυρή, Αργυρούλα, Ρούλα, Αργυρώ Ασημάκης, Ασημίνα, Ασημένια, Μένια, Μίνα Μαλαματή, Μάλα, Μαλαματένια, Ματίνα Δονάτος, Δονάτα,...

Φόρτωση άρθρων...