Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Μεσολόγγι: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο – «Τον χτύπησαν πισώπλατα και αριστερά»

Ελλάδα

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι μετά και τον εντοπισμό της σορού του στον κάμπο Ευηνοχωρίου. Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/1) και, σύμφωνα με αυτήν, ο 31χρονος χτυπήθηκε με καραμπίνα πισώπλατα και αριστερά.

Ο δράστης του εγκλήματος, σύμφωνα με το Mega που επικαλείται την ιατροδικαστική εξέταση, φέρεται να πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετικό όπλο, ενώ οι πρώτες παρατηρήσεις του ιατροδικαστή ανέφεραν πως από τις ενδείξεις φαίνεται ότι η σορός του άτυχου Μπάμπη έφερε πολλές δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης έχει χτυπηθεί από φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για αγριογούρουνο, μονόβολα όπως χαρακτηριστικά λέγονται, πισώπλατα και αριστερά.

Επιπλέον, η σορός θα παραμείνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών και σήμερα, ώστε να παρθεί δείγμα DNA, ενώ αύριο θα αποσταλεί στους συγγενείς, προκειμένου να γίνει η κηδεία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λαμία: Τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα 14χρονη που έπαιζε ποδόσφαιρο - Μεταφέρεται στην Αθήνα

Ένα κορίτσι 14 ετών τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αυχένα το απόγευμα της Κυριακής, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με άλλα παιδιά στο γήπεδο Καλυβίων. Κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρ...

Θεσσαλονίκη: 50χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά την 11χρονη κόρη της συντρόφου του

Στη σύλληψη ενός 50χρονου στην Πολίχνη προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. O 50χρονος συνελήφθη για αδικήματα που...

Φόρτωση άρθρων...