Δευτέρα
15 Απριλίου 2024

Μεσσήνη: Ανήλικοι ληστές έκλεψαν δύο τόνους λάδι και… ξέχασαν τη βάνα ανοιχτή – Χύθηκαν άλλοι τέσσερις τόνοι

Νωρίτερα οι δράστες έκλεψαν και ένα επαγγελματικό φορτηγό οχημα - Ξεπερνά τις 100.000 ευρώ η ζημιά, σε απόγνωση οι παραγωγοί

Ελλάδα

Κινηματογραφική διάρρηξη για κλοπή ελαιόλαδου σημειώθηκε στο χωριό Δροσιά της Μεσσήνης, όταν έξι τόνοι λαδιού χάθηκαν από την αποθήκη συνεταιρισμού λόγω… ανήλικων ληστών.

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις ανήλικοι διέρρηξαν την αποθήκη του συνεταιρισμού και έκλεψαν δύο τόνους ελαιόλαδο από τη δεξαμενή.

Ωστόσο πάνω στη βιασύνη τους, για να φύγουν γρήγορα από το σημείο πρωτού γίνουν αντιληπτοί, ξέχασαν ανοιχτή την κάνουλα, με αποτέλεσμα να χυθούν οι υπόλοιποι τέσσερις τόνοι ελαιόλαδου που περιέχονταν σε αυτήν.

Πόσο κόστισε η γκάφα τους;

Η ζημιά που προκάλεσαν οι ανήλικοι ληστές, στο σύνολό της ανέρχεται σε περισσότερα από 100.000 ευρώ.

Το πλέον αξιοσημείωτο δεν είναι μόνο η κλοπή και η καταστροφή της τεράστιας ποσότητας λαδιού, αλλά και το ότι οι δράστες νωρίτερα είχαν κλέψει και ένα επαγγελματικό φορτηγό από μάντρα οικοδομικών υλικών, μαζί με το περιεχόμενο του οχήματος.

«Είμαστε σε απόγνωση. Δεν μιλάμε πλέον για μια απλή κλοπή. Μιλάμε για βανδαλισμό. Υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση. Ζητάμε άμεσα μέτρα γιατί η κατάσταση είναι τραγική», τονίζουν οι παραγωγοί μιλώντας στο MEGA.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πυροσβεστική: Μπαράζ συλλήψεων και προστίμων για πρόκληση πυρκαγιών στην επικράτεια

Τέσσερις συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν και εννέα συνολικά πρόστιμα επιβλήθηκαν χθες Σάββατο 13 και σήμερα Κυριακή 14 Απριλίου στην επικράτεια από ανακριτικούς υπαλλήλους της πυροσβεσ...

Φόρτωση άρθρων...