Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Μεσσηνία: Την Τετάρτη απολογείται ο πατέρας του βρέφους - Χαροπαλεύει το 4 μηνών κοριτσάκι

Ελλάδα

Το πρωί της Τετάρτης θα απολογηθεί στον εισαγγελέα ο 20χρονος πατέρας του βρέφους 4 μηνών, έπειτα από την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε.

Ο 20χρονος πατέρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία, καθώς κακοποίησε το μικρό κοριτσάκι, που δίνει μάχη στο «Παίδων» για να κρατηθεί στη ζωή.

Η νεαρή μητέρα του βρέφους, η οποία επίσης συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερη και θα οδηγηθεί κι εκείνη στη δικαιοσύνη την Τετάρτη, καθώς κατηγορούνται από κοινού για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων.

Υπενθυμίζεται ότι σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομική της Ασφάλειας Καλαμάτας στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν ένα όπλο, σφαίρες και μικροποσότητα χασίς.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος του κατηγορούμενου πατέρα, ο 20χρονος δεν γνώριζε πώς να αντιμετωπίσει το κλάμα του παιδιού και πως είναι σε άσχημη κατάσταση.

Μάλιστα, έκανε λόγο για «κακιά στιγμή», σημειώνοντας πως η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού παραμένει στο πλευρό του.

Διασωληνωμένο το 4 μηνών κοριτσάκι

Το βρέφος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», με τους γιατρούς να μην μπορούν να γνωρίζουν ακόμα αν θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως αναφέρουν οι γιατροί η κατάσταση του παιδιού είναι εξαιρετικά σοβαρή, καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές και θωρακικές κακώσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο λόγω μέθης δεκάδες πολίτες - Ανάμεσα τους τέσσερις ανήλικοι

Στο νοσοκομείο λόγω μέθης οδηγήθηκαν δεκάδες πολίτες μετά την ολοκλήρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων που έγιναν στο Ρέθυμνο το Σαββατοκύριακο. Όπως έγινε γνωστό από το απόγευμα...

Φόρτωση άρθρων...