Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Μετακινούνται εκτάκτως οι επικεφαλής του Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών - Είχαν χειριστεί Γλυκά Νερά και Πάτρα

Ελλάδα
Tags: ΕΛΑΣ

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στην Ασφάλεια Αττικής, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών απομακρύνονται από τις θέσεις τους ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς και ο διοικητής του Τμήματος Εκβιαστών.

Συγκεκριμένα, απομακρύνεται από τη θέση του ο διοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Κώστας Χασιώτης και ο υποδιοικητής Θεόδωρος Θεοδώρου. Οι δύο ανώτεροι αξιωματικοί μετακινούνται στη Δημόσια Ασφάλεια του Αρχηγείου. Επίσης, μετακινείται και ο επικεφαλής του Τμήματος Εκβιαστών Νίκος Νταβαρίνος, ο οποίος πηγαίνει στη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής. Οι τρεις είχαν χειριστεί κρίσιμες υποθέσεις -μεταξύ άλλων την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, οι μετακινήσεις αυτές γίνονται για «υπηρεσιακούς λόγους», ενώ ήδη έχουν οριστεί οι αντικαταστάτες τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαλάνδρι: Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο - Δύο άνδρες και δύο γυναίκες αναζητούν οι Αρχές

Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι. Τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, μπήκαν στο εστιατόριο και ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού έν...

Φόρτωση άρθρων...