Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Μεταξύ «Ιανού» και «Daniel» η νέα κακοκαιρία που θα «χτυπήσει» και πάλι τη Θεσσαλία και τη Μαγνησία

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη θα πέσουν 300-500 τόνοι νερού ανά στρέμμα - Τρίτη και Τετάρτη οι πιο «επικίνδυνες» μέρες

Ελλάδα

Ισχυρό και με διάρκεια θα είναι το νέο κύμα κακοκαιρίας που έρχεται από Δευτέρα, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ο μετεωρολόγος του OPEN, εξηγεί ότι η νέα κακοκαιρία θα χτυπήσει και πάλι περιοχές της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας, ενώ όπως επισημαίνει θα πέσει πολύ μεγάλος όγκος νερού.

Η νέα κακοκαιρία θα χτυπήσει από Δευτέρα έως Πέμπτη - Παρασκευή, αλλά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από την Τετάρτη το βράδυ, εξηγεί ο κ.Μαρουσάκης.

Η κακοκαιρία, σύμφωνα με πρόγνωση του κ. Μαρουσάκη, τη Δευτέρα προς Τρίτη θα «χτυπήσει» δυτικά, κεντρικά και νότια της Θεσσαλίας και μέσα σε ένα 24ωρο αναμένονται να πέσουν 70-100 τόνους νερού ανά στρέμμα.

Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, η Τρίτη και η Τετάρτη θα είναι οι πιο δύσκολες περιοχές. Την Τετάρτη η κακοκαιρία θα κινείται ανατολικά και προς νότια και θα επηρεάσει τον Βόλο, περιοχές της Μαγνησίας όπως το Πήλιο, την κεντρική και βόρεια Εύβοια και τις Σποράδες.

Το φαινόμενο θα είναι από άποψη σοβαρότητας μεταξύ «Ιανού» και «Daniel», ενώ από την έναρξη της κακοκαιρίας έως και τη λήξη της συνολικά αναμένονται 300- 500 τόνους νερού ανά στρέμμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Φόρτωση άρθρων...