Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Μετρό: Κλείνουν σήμερα στις 15:30 οι σταθμοί «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα»

Με εντολή της Αστυνομίας, οι σταθμοί «Μανιάτικα» και «Κορυδαλλός» στη Γραμμή 3 του Μετρό θα κλείσουν σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 15:30. 

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς δίχως να πραγματοποιούν στάση. Οι σταθμοί θα επαναλειτουργήσουν με νεότερη εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Το απόγευμα της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η ετήσια πορεία μνήμης προς τιμή του, δολοφονημένου από τη Χρυσή Αυγή, Παύλου Φύσσα.

Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει με συγκέντρωση στο μνημείο του μουσικού, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε από το Γιώργο Ρουπακιά, επί της λεωφόρου που φέρει το όνομά του στην Αμφιάλη. Θα ακολουθήσει πορεία στη μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς. Η προσυγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 5:30 μ.μ.

Σχετικά με τη Θεσσαλονίκη, έχει δοθεί κάλεσμα για συγκέντρωση και πορεία στις 17:30 μ.μ. στην Καμάρα, από αντιφασιστικές συλλογικότητες.

Καλέσματα έχουν απευθύνει κόμματα και συλλογικότητες του αριστερού και αντιεξουσιαστικού χώρου, φοιτητικοί σύλλογοι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα. Ωστόσο, αναμένονται μόνο τοπικές βροχές στη Μακεδονία και το Ιόνιο, αυξημένα μποφόρ στο Αιγαίο και θερμοκρασίες ως 25 βα...

Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»: Επεκτείνονται σε καρκίνο του παχέος εντέρου και καρδιά τα προγράμματα δωρεάν προσυμπτωματικού ελέγχου

Το πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας «Προλαμβάνω» παρουσιάστηκε την Παρασκευή από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε εκδήλωση στο Ίδρυμα «Βασίλη και Ελίζας» Γουλανδρή, παρουσία του ...

Φόρτωση άρθρων...