Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Σεσημασμένος Αλβανός κακοποιός συνελήφθη για το μακελειό στο Γκάζι

Συνελήφθη ο συνεργός του πιστολέρο για την επίθεση κατά των Κρητικών. «Ένας καβγάς ήταν και έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι θα πυροβολήσει» φέρεται να ισχυρίστηκε. Οι δράστες έχουν αναγνωριστεί και φέρεται να εμπλέκονται με κυκλώματα της νύχτας που δρουν στην ευρύτερη περιοχή.

Ελλάδα

Σε μία σύλληψη για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι προχώρησε η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να συνελήφθη ένας εκ των δύο Αλβανών που εμπλέκονται στο αιματηρό περιστατικό κατά το οποίο τραυματίστηκαν οι τρεις Κρητικοί τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η σύλληψη έγινε το βράδυ Κυριακής στελέχη του Τμήματος Εκβιαστών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη ο συνεργός του πιστολέρο για την επίθεση κατά των Κρητικών.

Οι δράστες έχουν αναγνωριστεί και φέρεται να εμπλέκονται με κυκλώματα της νύχτας που δρουν στην ευρύτερη περιοχή.

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για Αλβανούς που είναι γνωστοί ως μπράβοι στο Γκάζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός που συνελήφθη είναι σεσημασμένος, με βαρύ παρελθόν. Δεν πρόκειται για τον πιστολέρο, αλλά για το δεύτερο άτομο που ήταν μαζί του και ο οποίος φαίνεται να ρίχνει το χαστούκι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί και το SUV των δύο δραστών το οποίο έχει μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να εξεταστεί για τυχόν ανεύρεση στοιχείων που θα βοηθήσουν στην έρευνα.

Ο άνδρας, έπειτα από τη σύλληψή του, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν περίμενε να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα καθώς νόμιζε ότι επρόκειτο για έναν απλό καβγά. Παράλληλα πρόσθεσε πως δεν περίμενε ότι ο έτερος άνδρας θα πυροβολούσε. «Ένας καβγάς ήταν και έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι θα πυροβολήσει» φέρεται να ισχυρίστηκε.

Για ασήμαντη αφορμή η αιματηρή συμπλοκή

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις μαρτυρίες αλλά και από το υλικό των καμερών, οι δύο δράστες κατεβαίνουν από το πολυτελές SUV, κατευθύνονται προς την παρέα των Κρητικών και διαπληκτίζονται μαζί τους. Αφού συνομιλούν μαζί τους στη συνέχεια κινούνται προς το όχημα τους μαζί με τα τρία θύματα. Ξεκινάει ένας καβγάς και ο ένας νεαρός γρονθοκοπεί τον οδηγό του οχήματος την ώρα που ο συνοδηγός κλωτσά και χτυπά το δεύτερο θύμα.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θαμώνων των νυχτερινών κέντρων ο πιστολέρο με απόλυτη ψυχραιμία σηκώνει το όπλο του και ανοίγει πυρ σε βάρος των τριών Κρητικών σημαδεύοντας τα θύματά του στο κεφάλι. Χρησιμοποιώντας μικρό όπλο, παλάμης, πυροβολεί εν ψυχρώ.

Αρχικά σημαδεύει τον νεαρό που χτυπήθηκε με το συνεργό του, κατόπιν ρίχνει στο κεφάλι του δεύτερου ατόμου που προσπαθεί να απομακρυνθεί, ενώ δεν διστάζει να πυροβολήσει και ένα τρίτο μέλος της παρέας το οποίο παρακολουθούσε τον καβγά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί έχουν καταθέσει ότι ο καβγάς ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή όταν ένας από αυτούς φώναξε ένα «εεεε» προς τους υπόλοιπους αλλά οι δράστες νόμισαν πως μιλούσε σε αυτούς.

Αμέσως, ακινητοποίησαν το όχημα τους επί της οδού Ιάκχου και κατέβηκαν ζητώντας το λόγο από τους νεαρούς οι οποίοι απάντησαν πως δεν μιλούσαν σε αυτούς.

Έπειτα από τους πυροβολισμούς, ο πιστολέρο επιβιβάζεται μαζί με το συνεργό του στο πολυτελές όχημα και εξαφανίζονται.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...