Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Μικρής έκτασης επεισόδια στο Σύνταγμα

Ελλάδα

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα στο Σύνταγμα μεταξύ αστυνομικών και ομάδας ατόμων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 6 το απόγευμα , ομάδα περίπου 50 ατόμων συγκεντρώθηκε στο μνημείο των Ιμίων στην Πλατεία Ρηγίλλης και στην συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος.

Εκεί τα άτομα ήρθαν σε αντιπαράθεση με διερχομένους και έτσι έσπευσε στο σημείο μια ομάδα ΟΠΚΕ, που δέχθηκε επίθεση με ρόπαλα από τους συγκεντρωμένους. Οι αστυνομικοί «απάντησαν» κάνοντας χρήση χημικών.

Ακολούθως τα άτομα αυτά κινήθηκαν προς την Πλατεία Συντάγματος όπου πέταξαν τρικάκια και αποχώρησαν.

Ωστόσο το σκηνικό έντασης συνεχίστηκε και στον σταθμό του Μετρό του Συντάγματος. Σύμφωνα με αναφορές περίπου 30 άτομα μπήκαν στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα με κουκούλες και ρόπαλα και άρχισαν να φωνάζουν ρατσιστιστικά και ξενοφοβικά συνθήματα όπως «έξω οι ξένοι από την Ελλάδα». Οι υπεύθυνοι του σταθμού ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ με ομαδα αστυνομικών να φτάνει άμεσα στο σημείο. Όμως η εν λόγω ομάδα είχε επιβιβαστεί σε συρμό του μετρό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μανώλης Τσικνάκης: Νέα στοιχεία για τον θάνατό του – «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν…»

Ήταν 27 Ιουνίου του 2018 όταν το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε στην οικογένεια Τσικνάκη ότι ο 22χρονος γιος τους Μανώλης αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με τον ατομικό τ...

Φόρτωση άρθρων...