Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

Μητσοτάκης από Άργος: Να αποκρούσουμε την τοξικότητα και απολιτίκ λάιφ στάιλ της αντιπολίτευσης

Πολιτική

Στη συμβολή της Νέας Δημοκρατίας για την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την παραμονή της σε αυτήν, "όταν κάποιοι έπαιξαν το 2015 την τύχη της χώρας στα ζάρια", αναφέρθηκε στην αρχή της ομιλίας του στο Άργος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«H Ελλάδα του 2024 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019. Η χώρα μας παίζει πια έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη. Δείτε τι πετύχαμε με το Ταμείο Ανάκαμψης . Με την μεταναστευτική πολιτική που έφερε την Ευρώπη στα σύνορα της Ελλάδας. Στη στήριξη των αγροτών μας παρά τις υπερβολικές απαιτήσεις που βάζουν πολλοί στις Βρυξέλλες...», τόνισε ο Πρωθυπουργός.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην επιστολή που απέστειλε στην Ευρωπαϊκή Ένωση μαζί με τον Ντόναλντ Τουσκ με την οποία ζητά κοινή ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για την αντιπυραυλική ασπίδα στην Ευρώπη. Αναρωτιέμαι ποια είναι η πολιτική δύναμη που μπορεί να διαπραγματευτεί τέτοιες πρωτοβουλίες είπε και πρόσθεσε «μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να το κάνει».

«Η κυβερνησιμότητα κρίθηκε στις εκλογές του Ιουνίου. Ωστόσο οι εκλογές θα βγουν πολιτικά συμπεράσματα. Η αντιπολίτευση ζητά να στείλουν μήνυμα οι πολίτες. Εμείς ζητούμε να στείλουν μήνυμα σταθερότητας», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θέλω το βράδυ των εκλογών να είναι σαφές ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να διαθέτει μια μεγάλη πολιτική νομιμοποίηση σημείωσε και κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν και πάλι τη Νέα Δημοκρατία. Πρέπει να αποκρούσουμε την τοξικοτητα και απολιτίκ λάιφ στάιλ της αντιπολίτευσης. Δεν μας αξίζει αυτό το επίπεδο πολιτικού διαλόγου. Εμείς θα επιμείνουμε να μιλάμε για τα ουσιαστικά ζητήματα», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης από Άργος: Να αποκρούσουμε την τοξικότητα και απολιτίκ λάιφ στάιλ της αντιπολίτευσης
Μητσοτάκης από Άργος: Να αποκρούσουμε την τοξικότητα και απολιτίκ λάιφ στάιλ της αντιπολίτευσης

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι συναντήσεις Μητσοτάκη στην Ελβετία

Ο Πρωθυπουργός συμμετείχε στην πρώτη συνεδρίαση της ολομέλειας της Διάσκεψης και στη συνέχεια είχε τετ-α-τετ με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα...

Φόρτωση άρθρων...